Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη: Πως οι Λιμενικοί εξιχνίασαν άμεσα μία πρωτοφανή υπόθεση κλοπής

 Στην άκρη του νήματος μίας πρωτοφανούς υπόθεσης κλοπής οχήματος από το εσωτερικό του λιμανιού στο Ηράκλειο, έφτασαν τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα το πρωί της Τρίτης (2/1) όταν ένας ιδιοκτήτης νταλίκας, η οποία ήταν φορτωμένη με 15 παλέτες λίπασμα, κατήγγειλε στις Λιμενικές Αρχές ότι το όχημά του είχε κάνει φτερά από την προβλήτα 6 όπου ήταν σταθμευμένο.

Οι Λιμενικοί κινήθηκαν άμεσα και ελάχιστες ώρες αργότερα εντόπισαν το κλεμμένο όχημα στην έξοδο των Αρχανών, όχι όμως και την ποσότητα του λιπάσματος.

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους τα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του ΚΛΗ, του υλικού από τις κάμερες στο λιμάνι καθώς και από στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από τις έρευνες της σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, έφτασαν στο επιθυμητό γι' αυτούς αποτέλεσμα, να βρουν δηλαδή τις κλεμμένες παλέτες.

Σύμφωνα με το ekriti.gr οι 15 παλέτες που είχαν κάνει φτερά από την νταλίκα, βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης (3/1) στην αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στην Βιομηχανική Περιοχή του Ηρακλείου.

Εκεί, οι υπεύθυνοι της εταιρείας αρνήθηκαν ότι οι παλέτες με το λίπασμα είναι κλεμμένες, ωστόσο τα στοιχεία των Αρχών δεν έδιναν περιθώρια αμφισβήτησης και έτσι σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος ενός 39χρονου για το αδίκημα της κλοπής, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

πηγή: thestival
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια