Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βίντεο: Χρυσαυγίτικο σόου στο όνομα της «Μακεδονίας»


Στο δημοτικό συμβούλιο της Θεσσαλονίκης εισέβαλαν σήμερα μέλη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, που επιδόθηκαν σε ολιγόλεπτο σόου για το ζήτημα της ονομασίας ΠΓΔΜ. Ανάμεσά τους οι
βουλευτές της ναζιστικής οργάνωσης, Αντώνης Γρέγος, Χρήστος Χατζησάββας, και ο περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας Νίκος Χρυσομάλλης.
Οι χρυσαυγίτες άνοιξαν πανό που έγραφε «Μακεδονία γη Ελληνική», πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα, όπως «αλήτες, προδότες, πολιτικοί, η Μακεδονία είναι ελληνική».
Ωστόσο, αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από την αίθουσα, αφού οι παριστάμενοι τους φώναξαν να φύγουν, όπως φαίνεται στα παρακάτω βίντεο της ιστοσελίδας voria.gr.
Εκτόξευσαν δε απειλή προς την επικεφαλής της «Ανοιχτής Πόλης», Ρία Καλφακάκου, η οποία αντιδίκησε μαζί τους, με ένα άτομο να της λέει: «Θα σε βρούμε εσένα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της εισβολής αποτελεί η άρνηση του δημοτικού συμβουλίου να συζητηθεί το αίτημα του επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής» για το ζήτημα.
«Είναι άξιος της πλήρους περιφρόνησης μου. Με τέτοιου είδους ανθρώπους δεν μπορώ να συναναστραφώ», δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στον επικεφαλής της παράταξης, Αρτέμη Ματθαιόπουλο.
Εξαιτίας της έντασης η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Καλυψώ Γούλα, διέκοψε προσωρινά τη συζήτηση.
 efsyn.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια