Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Παπαχριστόπουλος: Ο Αστυνομικός που πυροβόλησε ο Μαζιώτης - Η στιγμή που "λύγισαν" όλοι - Η αντίδραση Τσουβάλα - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα τελέστηκε η βράβευση του Αστυνομικού Γιώργου Παπαχριστόπουλου, του ανθρώπου που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι, κατά την καταδίωξη του
τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη, μετά από ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραίως, στις 10 Μαρτίου του 2014 στην Κλειτορία Αχαΐας.
Ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος τραυματίστηκε σοβαρά στο μηρό από το όπλο του Μαζιώτη. Υποβασταζόμενος παρέλαβε το βραβείο του με τους παρευρισκόμενους στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Πάτρας, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πίτας του Συνδέσμου Απόστρατων ΕΛ.ΑΣ και πρώην Χωροφυλακής Νομού Αχαΐας, να σηκώνονται όρθιοι και να καταχειροκροτούν τον ήρωα συνάδελφο τους.
Κορυφαία ήταν η στιγμή, όταν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Κώστας Τσουβάλας εμφανώς συγκινημένος τον πλησιάσε και του είπε "Στηρίξου επάνω μου".


27496109_10215281683226036_872170779_n.jpg
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ
Υπενθυμίζεται ότι η ένοπλη ληστεία στην Κλειτορία, έγινε από δύο άτομα, τα οποία εισέβαλαν στην τράπεζα και άρπαξαν 4.000 ευρώ από τα ταμεία, γιατί δεν άνοιγε το χρηματοκιβώτιο, όπως είχαν σχεδιάσει.
Κατά τη διαφυγή τους, έφτασαν στην τράπεζα δύο αστυνομικοί από το τμήμα που βρίσκεται σε μικρή απόσταση και ο ένας μπήκε στο υποκατάστημα. Οι δράστες, όμως, τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν στον μηρό, του πήραν το όπλο και διέφυγαν με κλεμμένο ΙΧ μάρκας NISSAN SUNNY, πυροβολώντας εναντίον και του δεύτερου αστυνομικού που ήταν απέξω, χωρίς, όμως, να τον τραυματίσουν.
Λίγο αργότερα βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο των δραστών. 
listeia_1.jpg
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια