Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο υποστράτηγος είχε μηνύσει τον αξιωματικό που υπήρξε μάρτυρας κατηγορίας του σε υπόθεση ναρκωτικών


Μια ... ανάρμοστη σχέση φαίνεται πως προέκυψε μετά τις κρίσεις- τοποθετήσεις των υποστράτηγων της ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, υποστράτηγος τοποθετήθηκε σε
γενική αστυνομική διεύθυνση της περιφέρειας, όπου εκεί υπηρετεί ως διοικητής τροχαίας, αξιωματικός με τον οποίο βρίσκονται στα μαχαίρια!

Η υπόθεση χρονολογείται αρκετά χρόνια πίσω, όταν ο νυν αξιωματικός της τροχαίας μαζί με ακόμη ένα συνάδελφο του που τότε υπηρετούσαν στις εσωτερικές υποθέσεις, είχαν καταθέσει ως μάρτυρες κατηγορίας σε υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών, όπου μεταξύ των κατηγορούμενων ήταν και ο νυν υποστράτηγος. Είχαν βρεθεί στο γραφείο του περίπου 20 γραμμάρια χασίς που δεν είχαν δηλωθεί, ενώ σε βάρος κατέθεσε τοξικομανής.

Ο τελευταίος αθωώθηκε εν καιρώ, πριν όμως στράφηκε δικαστικά κατά των δύο πρώτων για ψευδορκία και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος και συκοφαντική δυσφήμιση.

Παραπέμφθηκαν οι αστυνομικοί σε κύρια ανάκριση, τους επιβλήθηκαν όροι απαγόρευσης εξόδου, αλλά στη συνέχεια η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Τώρα πως θα συνυπάρξουν, είναι ένα ερώτημα.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια