Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αποχαιρετιστήρια Επιστολή Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας

Με απόφαση του Ανωτάτου Συμβουλίου Κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας προήχθηκα στο βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκα ως Προϊστάμενος στον Κλάδο Οικονομικοτεχνικής
Υποστήριξης και Πληροφορικής του ΑΕΑ μετά από σχεδόν τρία χρόνια που υπηρέτησα στη Δυτική Μακεδονία.
Κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας κυρίαρχος στόχος μου ήταν η εδραίωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της περιοχής, με ταυτόχρονη ανάδειξη του ανθρωπίνου προσώπου της Αστυνομίας.
Δουλέψαμε με τους συνεργάτες μου με επιμονή και φέραμε σημαντικά αποτελέσματα. Πετύχαμε την εξάλειψη της βαριάς εγκληματικότητας και ταυτόχρονα καταφέραμε ισχυρό πλήγμα στους διακινητές των ναρκωτικών. Οργανώσαμε πλήθος διαλέξεων, ημερίδων και δράσεων για την ενημέρωση των ευπαθών ομάδων πολιτών σε θέματα πρόληψης-αποφυγής κλοπών διαρρήξεων, απατών, απατών μέσω υπολογιστών, εκφοβισμού, οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, κ.α.
Επίσης, αρχίσαμε με τους συνεργάτες μου πολλά έργα. Ολοκληρώσαμε αρκετά και παραδίδουμε σε πολύ καλό επίπεδο τα υπόλοιπα για την επόμενη ηγεσία.
Κανένα έργο δεν ήταν εύκολο. Το αντίθετο, ήταν περισσότερο δύσκολα από όσο το νομίζαμε. Δουλέψαμε σκληρά αλλά με αφοσίωση, θυσιάσαμε προσωπικό χρόνο αλλά και χρόνο από τις οικογένειες και τους φίλους μας, αλλά το κάναμε με προθυμία και καλή διάθεση. Συναντήσαμε προβλήματα, αλλά τα λύσαμε με επιτυχία.
Αποχωρώντας αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις πλέον θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες μου σε όλες τις θρησκευτικές, πολιτικές, στρατιωτικές, δικαστικές, εκπαιδευτικές και λοιπές Αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την άριστη συνεργασία και την συμπαράσταση στο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για τον αντικειμενικό τρόπο κάλυψης των αστυνομικών θεμάτων, για την καλόπιστη κριτική τους και την συμβολή τους στην δημιουργία και ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες.
Τους κατοίκους της Δυτικής Μακεδονίας για την εμπιστοσύνη τους στην Αστυνομία και στο πρόσωπό μου, για την φιλία και την αγάπη που μου προσέφεραν απλόχερα.
Ιδιαίτερα, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους άξιους συνεργάτες μου και όλο το προσωπικό, αστυνομικούς, ειδικούς φρουρούς και πολιτικούς υπαλλήλους όλων των αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, ανεξαρτήτως βαθμού και θέσεως, για την καθοριστική συμβολή τους στο έργο που πραγματοποιήθηκε.
Στην περιοχή σας βρήκα μια δεύτερη πατρίδα. Βρήκα συνεργάτες που με στήριξαν, πολίτες που με εμπιστεύθηκαν, φίλους που με βοήθησαν.
Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια