Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνέντευξη Μουζάλα - Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες φαίνεται πως θα είναι η σημερινή συνέντευξη του Υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα στον Σκαί και το δημοσιογράφο Αλέξη
Παπαχελά. 
Πρόσωπο των ημερών ο Γιάννης Μουζάλας βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της διεθνούς δημοσιότητας εξαιτίας του μεγάλου ενδιαφέροντος τόσο της Τουρκικής Κυβέρνησης όσο και της Ε.Ε. αλλά και πολλών διεθνών οργανισμών για την  υπόθεση του Τούρκου Αξιωματικού.
Μια υπόθεση που πέρα από τα ανθρώπινα δικαιώματα –απολύτως σεβαστά- κινείται εντός του σκληρού πυρήνα των διπλωματικών σχέσεων της χώρας, με στραμμένο πάντα το βλέμμα όλων στη συμφωνία Ελλάδας Τουρκίας για το προσφυγικό.
Δηλαδή είτε έτσι είτε αλλιώς, ο Γιάννης Μουζάλας ήταν είναι και θα είναι το πρόσωπο κλειδί για την Κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξή του είναι βέβαιο πως θα δημιουργήσει ποικίλλες αντιδράσεις και σχόλια. Ο ίδιος δεν μιλάει συχνά και αν κρίνουμε από το γεγονός ότι και για την υπόθεση του Τούρκου Αξιωματικού κινήθηκε θεσμικά, χωρίς διαρροές και χωρίς ανακοινώσεις, τότε σίγουρα τα όσα έχει να πει όχι μόνο για αυτό το θέμα αλλά και για την γενικότερη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης, της μεγαλύτερης στη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. 

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια