Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πως ξεκίνησε η ανδροκτόνα βεντέτα στις φατρίες της νύχτας

Ένας Σκάμανδρος γεμάτος κουφάρια χώριζε της δύο αντίπαλες φατρίες της νύχτας, μέχρι τουλάχιστον το τελικό ξεκαθάρισμα και καρά τα φαινόμενα
καίρια καθοριστικό χτύπημα με θύμα τον Βασίλη Στεφανάκο.

Πως όμως άρχισαν όλα ώστε ένας ματωμένος ποταμός να κυλήσει ανάμεσα στους αυτόχθονες του οργανωμένου εγκλήματος. Μυημένοι στα απόκρυφα μυστικά της διαμάχης εξιστορούν ότι ο πόλεμος ξεκίνησε για ένα ... πουκάμισο αδειανό. Για να θυμηθούμε τους στίχους και πάλι του Σεφέρη.

Το θανατικό και η μεταξύ τους διαφορά που εξελίχθηκε σε χαοτικά θανατηφόρο χάσμα, άρχισε μέσα στην φυλακή όταν ο Στεφανάκος αποκάλεσε τον αρχηγό της άλλης πλευράς ως ... ρουφιάνο. Ο τελευταίος, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέγραψε το συμβόλαιο για την εξόντωση, ανταπάντησε "θα σου ... ότι έχεις και δεν έχεις" κι αυτό ήταν. Άρχισε ο πόλεμος.

Λίγους μήνες μετά, κανείς τους ίσως και να μην θυμόταν για ποιο λόγο άρχισε η μεταξύ τους βεντέτα, στη διαδρομή της οποίας τα ματωμένα κορμιά πεσμένα στο δρόμο από σφαίρες εκτελεστών άρχισαν να σχηματίζουν τύμβους. Το λόγο πλέον είχαν τα όπλα και το αβυσσαλέο μίσος.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια