Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος: Η ασφάλεια οφείλεται στην αυταπάρνηση των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ

«Τη χρονιά που πέρασε τόσο οι Έλληνες αστυνομικοί όσο και οι πυροσβέστες έδειξαν με τις επιτυχίες τους ότι έχουν άψογο επαγγελματισμό και υψηλή αίσθηση καθήκοντος». Τα παραπάνω υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε δηλώσεις του,μετά την επίσκεψή του στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φαρσάλων, για να ευχηθεί για το νέο έτος.

Ο Θεσσαλός πολιτικός στη δήλωσή του σημείωσε τα εξής:

«Δυστυχώς, στο τομέα της ασφάλειας, τα λόγια είναι περιττά για τον βίο και την πολιτεία μιας κυβέρνησης, που έκανε τη χώρα “ξέφραγο αμπέλι” με τον νόμο-Παρασκευόπουλου για τις φυλακές, με τον νόμο-Γαβρόγλου για το άσυλο της ασυδοσίας στα ΑΕΙ, με το δόγμα-Τόσκα για την ανοχή στους “Ρουβίκωνες”. Κι αν ακόμη είμαστε όρθιοι αυτό το οφείλουμε στην αυταπάρνηση των στελεχών της Σωμάτων Ασφαλείας.

Την χρονιά που πέρασε τόσο οι Έλληνες αστυνομικοί όσο και οι πυροσβέστες έδειξαν με τις επιτυχίες τους ότι έχουν άψογο επαγγελματισμό και υψηλή αίσθηση του καθήκοντος. Εύχομαι στη νέα χρονιά να υπάρξει μια πραγματική πολιτική αλλαγή που θα μπορέσει να υποστηρίξει και το έργο τους.

Το παρόν που αντιμετωπίζουμε δεν μας αξίζει, η πατρίδα μας πρέπει να έχει ένα καλύτερο αύριο. Και αυτό το αύριο μπορούμε όλοι μαζί να το κατακτήσουμε παραμερίζοντας μια για πάντα τις δυνάμεις της δημαγωγίας και της οπισθοδρόμησης».

 



_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια