Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Σ.Κ.Α. Ξάνθης επισκέφθηκε τους καλύτερους φίλους της


Το πρωί της Τετάρτης αντιπροσωπεία του διοικητικού συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης με ένστολους αστυνομικούς επισκέφθηκαν το παράρτημα ατόμων με αναπηρία Ξάνθης, όπως έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια. Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η δωρεά αναγκαίων ειδών στο ίδρυμα καθώς και η ανάγκη όλων να ξαναδούν τα παιδιά του κέντρου, με τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν αποκτήσει ιδιαίτερους δεσμούς. Από την επίσκεψη δεν θα μπορούσε να λείπει ο άγιος Βασίλης που προσεκτικά άκουσε κάθε επιθυμία των παιδιών και υποσχέθηκε να τις εκπληρώσει όλες.
 
 
 Την επίσκεψη με την παρουσία του τίμησε ο αστυνομικός διευθυντής Ξάνθης κ. Καραμανλής Ιωάννης, ο οποίος ξεναγήθηκε στους χώρους του κέντρου από τους υπαλλήλους και τα παιδιά. Η συνδικαλιστική κίνηση αστυνομικών Ξάνθης έχει καθιερώσει την επίσκεψη αυτή στις αρχές κάθε έτους προσφέροντας και στο  ίδρυμα σημαντικά είδη για την εύρυθμη λειτουργία του. Φυσικά σε όλη αυτή την προσπάθεια άξιος υποστηρικτής είναι ο δήμος Ξάνθης που και φέτος δήλωσε παρών τιμώντας με την παρουσία τους στην σημερινή επίσκεψη ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Κα  Γιαννώτα Θεοδώρα.


 
 
Τα παιδιά του ιδρύματος χάρηκαν με την παρουσία όλων και ευχαρίστησαν τους επισκέπτες με πανέμορφα τραγούδια και πολλές ευχές. Στο τέλος της επίσκεψης ανανεώθηκε μεταξύ όλων το ραντεβού για το επόμενο έτος. Όσο για τους υπαλλήλους του ιδρύματος τα λόγια είναι λίγα και τα συγχαρητήρια για το λειτούργημα που επιτελούν είναι αυτονόητα.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια