Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φθιώτιδα: Τον πυροβόλησαν πισώπλατα από τα δύο μέτρα

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση θανάτου του 55χρονου γερμανού υπηκόου το πτώμα του οποίου εντοπίστηκε την Τετάρτη στην Αρκίτσα Φθιώτιδας. Σύμφωνα με τα ευρήματα της ιατροδικαστικής
εξέτασης, ο θάνατος που 55χρονου αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το θύμα πυροβολήθηκε δύο φορές πισώπλατα από απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, Νίκος Καρακούσης, μιλώντας στην ιστοσελίδα tvstar.gr.

Στη σορό του άτυχου άνδρα βρέθηκαν σκάγια και οι τάπες του κυνηγετικού πυροβόλου όπλου προσθέτει ο ιατροδικαστής, χωρίς όμως να αναφέρει την ώρα του εγκλήματος. Σύμφωνα, πάντως, με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών μετά τον εντοπισμό του πτώματος ο 55χρονος φέρεται να είχε πυροβοληθεί αρκετές ώρες πριν τον βρουν.


Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, που πλέον έχουν αποκλείσει κάθε άλλο σενάριο, έχουν στη διάθεσή τους και εξετάζουν στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητα του δράστη ή των δραστών.

Σημειώνεται πως το όπλο του άτυχου άνδρα, που όπως φαίνεται είχε πάει για κυνήγι, δεν έχει βρεθεί ακόμη, ενώ το αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε στο αστυνομικό μέγαρο της Λαμίας, όπου οι αστυνομικοί του Εγκληματολογικού διεξάγουν έρευνες.

Στην περιοχή της Αρκίτσας όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανέναν και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια. 


tanea.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια