Μετέφεραν οικίσκο από το Ελληνικό στις Εξοχές

Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την Πέμπτη  25/01/2018, μεταφέρθηκε ο οικίσκος που είχε τοποθετηθεί στο κέντρο αλλοδαπών και προσφύγων Ελληνικού
στις παιδικές εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο Διευθυντής των εξοχών, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Γεώργιος ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ επικοινώνησε με τον Πρόεδρο της Ένωσης νοτιοανατολικής κ. Γεώργιο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και ευχαρίστησε για τις ενέργειες που έκανε η Ένωση για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά.
     Για άλλη μια φορά η Ένωσή μας, οφείλει να ευχαριστήσει την Αντιστράτηγο κα. Ζαχαρούλα ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας  αρχικά για την τοποθέτηση του οικίσκου στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού και κατόπιν  για την μεταφορά στις παιδικές εξοχές της ΕΛ.ΑΣ.
    Ευχαριστεί επίσης τον εφοπλιστή κ. Αθανάσιο Μαρτίνο ο οποίος ύστερα από αίτημα μας ανέλαβε τα έξοδα της μεταφοράς.
    Η Ένωση δηλώνει παρών καθημερινά και δίνει λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν και συνεισφέρει με κάθε τρόπο για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών και των οικογενειών τους. 
               
   

-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. ΓραμματέαςΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                               ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_