Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος αξιωματικός πρώτης γραμμής αναμένεται να ζητήσει ακύρωση τής τοποθέτησής του

Αίτημα ακύρωσης τής τοποθέτησής του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr- να υποβάλει ο Αστυνομικός Διευθυντής, Γιώργος
Παπασηφάκης, μέχρι χθες διευθυντής της ΥΔΕΖΙ, ο οποίος πληροφορήθηκε τη μετακίνησή του στην περιφερειακή υπηρεσία χθες αργά το απόγευμα από συναδέλφους του.

Ο κύριος Παπασηφάκης θεωρεί ότι η απόφαση να ηγηθεί της Ασφάλειας στη Δυτική Αττική κάθε άλλο παρά αναβάθμιση είναι, καθώς απομακρύνεται από τα κεντρικά όπου για πολλά χρόνια έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του και όπου -κατά γενική ομολογία- έχει προσφέρει πάρα πολλά.

Η είδηση για τη μετακίνησή του μακριά από τον 10ο και 11ο όροφο τής ΓΑΔΑ αποτελεί από χθες το απόγευμα βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, που σπεύδουν να υπενθυμίσουν τις επιτυχίες της ΥΔΕΖΙ το διάστημα, που εκείνος ήταν επικεφαλής, αλλά κυρίως τον επαγγελματισμό του, την επιμονή του, την ψυχραιμία του όταν οι υποθέσεις έπεφταν σε αδιέξοδο, μα πάνω απ'όλα -όπως αναφέρουν στο bloko.gr- την απουσία του από παρασκηνιακές διεργασίες για το προσωπικό όφελός του, κάτι που φαίνεται και από την τοποθέτησή του.

Κάποιοι χρησιμοποίησαν ποδοσφαιρική ορολογία: "Ομάδα που κερδίζει, δεν της αλλάζεις σύνθεση" επισημαίνοντας το λογικό. Σχήμα, που σου φέρνει επιτυχίες, όχι μόνο δεν το χαλάς, αλλά το ενισχύεις.

Πριν από λίγες εβδομάδες, όταν ακόμα ήμασταν εν αναμονή των κρίσεων, ανώτατος αξιωματικός μιλούσε στο bloko.gr με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Παπασηφάκη, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν έμπειρο αξιωματικό, άρτιο, γνώστη της Ασφάλειας, που θα πάει πολύ μπροστά.

Μανώλης Ασαριώτης


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια