Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο "Αστυνομικός της Γειτονιάς" κοντά στους πολίτες του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου (εικόνες-βίντεο)

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και το (Το.Σ.Π.Πα) διοργάνωσαν  ενημερωτική ημερίδα, την Τετάρτη



 24 Ιανουαρίου 2018,  στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θ.ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ» (Κων/πόλεως και Σολωμού ) στο Μοσχάτο, με θέμα: «Παρουσίαση των Αστυνομικών της Γειτονιάς του Α.Τ. Μοσχάτου – Ταύρου». 

.

Με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη επίσημη ενημέρωση των Αστυνομικών της Γειτονιάς Μοσχάτου-Ταύρου προς τους δημότες σχετικά με τους ρόλους και τις Αρμοδιότητες τους. Ομιλητές ήταν ο κος Χαλικάκης Εμμανουήλ (Υποδιοικητής Α.Τ Μοσχάτου-Ταύρου), ο κος Αυγέρης Δημήτρης (Υπεύθυνος Ομάδας Αστυνομικών της Γειτονιάς) και οι Αστυνομικοί της Γειτονιάς κοι Σακκάς Βάιος, Αλεξίου Γιώργος και Τουρουντζής Νικόλαος.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κος Ανδρέας Ευθυμίου και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας καθηγητής Εγκληματολογίας Ιάκωβος Φαρσεδάκης. Τον συντονισμό της ομιλίας έκανε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πρόληψης της Παραβατικότητας κος Γεράσιμος Πεφάνης.

 Υπήρξαν πολλές ερωτήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν την ασφάλεια και προστασία των πολιτών. Αναφέρθηκε ο τρόπος επικοινωνίας των πολιτών με τους Αστυνομικούς της Γειτονιάς για την καλύτερη λειτουργία του Θεσμού. Σκοπός του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας είναι να ξαναγίνει μια παρόμοια εκδήλωση στο δημαρχείο του Ταύρου. 

























http://my-mosxato.blogspot.gr


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια