Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο πρωτοχρονιάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Ροδόπης (φωτό)

Για ακόμη μία φορά στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία ο Πρωτοχρονιάτικος Χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο διασκέδασης
«ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ» την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018.
- Η εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από τον Γιώργο ΓΙΑΣΕΜΗ.
- Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Ταμίας κ. Γεώργιος ΚΟΥΛΙΑΚΗΣ, ο Εκπρόσωπος του Δημάρχου Κομοτηναίων και Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης ΜΟΥΡΤΙΔΗΣ, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Υποστράτηγος κ. Νικόλαος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Μιχάλης ΣΕΒΔΥΝΙΔΗΣ, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παύλος ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας Ταξίαρχος κ. Γεώργιος ΓΚΡΑΝΑΣ, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης ΤΣΙΑΚΙΡΗΣ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρης ΠΑΔΙΩΤΗΣ και τα μέλη Γεώργιος ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Γεώργιος ΔΕΛΗΓΙΩΡΓΗΣ και Βασίλης ΚΛΕΑΝΗΣ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος ΜΟΥΡΤΗΣ, ο Πρόεδρος της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Νομού Ξάνθης κ. Νικόλαος ΓΟΥΝΑΡΙΔΗΣ και η Νομική Σύμβουλος της Ε.Α.Υ. Ροδόπης Δικηγόρος κ. Χαριθέα ΚΑΛΛΗ, καθώς και πλήθος συναδέλφων και συμπολιτών μας.



- Όλοι μαζί με πολύ κέφι γιορτάσαμε τον ερχομό του 2018 ευχόμενοι να φέρει στον κόσμο υγεία, ειρήνη, χαρά, δύναμη και πολλές επιτυχίες στην Ελληνική Αστυνομία και στο προσωπικό της
- Την τελετή κοπής της βασιλόπιτας πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής              κ.κ. Παντελεήμων, πατήρ Κωνσταντίνος.
- Το φλουρί της Βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι της Ε.Α.Υ. Ροδόπης, το αντίστοιχο δώρο, μετά την απόφαση του Προέδρου, προσφέρθηκε στη Νομική Σύμβουλο της Ε.Α.Υ. Ροδόπης Δικηγόρο κ. Χαριθέα ΚΑΛΛΗ για τις σημαντικές Υπηρεσίες και τη στήριξη που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ένωση και στα μέλη της. Στην διάρκεια της βραδιάς αναδείχθηκαν ακόμη τέσσερις τυχεροί μας που συμμετείχαν στον ετήσιο χορό μας και έλαβαν τα αντίστοιχα δώρα.






- Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας, ευχαριστεί εκ βάθους καρδιάς όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους τον ετήσιο χορό μας, καθώς επίσης το Κ.Τ.Ε.Λ. Νομού Ροδόπης και τον Πρόεδρο του κ. Πέτρο ΔΕΛΗΓΚΙΟΖΗ, τον κ. Νικόλαο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ιδιοκτήτη των «3 GOURMET BAR» και «OMNIA», για τα δώρα που προσέφεραν και τον κ. Σπύρο ΣΤΑΣΙΑΔΗ ιδιοκτήτη του κέντρου διασκέδασης «ΗΧΟΔΡΟΜΙΟ» για την φιλοξενία της εκδήλωσης.
  


                                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης

Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΙΑΠΗΣ Ευάγγελος


 
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια