Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόσφερε δώρα και εισέπραξε χαμόγελα η Αλληλεγγύη Γυναικών της Δ.Ε.Κ.Α. στα παιδιά μονογονεϊκών οικογενειών


Στις 19-01-2018 αντιπροσωπεία της «Αλληλεγγύης Γυναικών» της Δημοκρατικής Ενωτικής Κίνησης Αστυνομικών πραγματοποίησε επίσκεψη στη μη Κυβερνητική Οργάνωση κατά του Κοινωνικού
Αποκλεισμού και της Ανεργίας ΝΟΣΤΟΣ, προκειμένου να συμπαρασταθούν σε παιδιά και μητέρες που έχουν γνωρίσει την πιο σκληρή όψη αυτού του κόσμου.

Η συνέχεια της ανακοίνωσης:

 Η ΝΟΣΤΟΣ στη συγκεκριμένη δομή παρέχει βοήθεια σε μονογονεϊκές οικογένειες και ειδικότερα σε 40 μητέρες και 60 ανήλικα τέκνα ηλικίας από 2 μηνών έως 16 ετών, που βρέθηκαν μόνοι στην Ελλάδα (κυνηγημένοι οι περισσότεροι από τον πόλεμο στη Συρία) όμως ποτέ δεν εγκαταλείφθηκαν. Εμείς με γνώμονα να συμβάλλουμε στο μήνυμα της αλληλεγγύης των λαών και των ανθρώπινων δικαιωμάτων για Zωή και Ειρήνη, βρεθήκαμε δίπλα τους με κατανόηση, προσφέροντας παράλληλα λίγα παιχνίδια στους μικρούς φιλοξενούμενους της δομής θέλοντας να αναδείξουμε το κοινωνικό πρόσωπο του Έλληνα Αστυνομικού.

 


 Ενημερωθήκαμε από τους υπεύθυνους για ειδικές ανάγκες που υπάρχουν σε αυτή τη δομή αλλά και σε άλλες δομές της ΝΟΣΤΟΣ και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να υποστηρίξουμε κάθε τους ενέργεια. Η ανάγκη αυτών των συνανθρώπων μας για βοήθεια αποτελεί για την Αστυνομία ανθρωπιά και αλληλεγγύη που δεν ξεχωρίζει φυλές και χρώματα.

 


 

 Η Αλληλεγγύη Γυναικών της Δ.Ε.Κ.Α.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια