Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοπόρα η Αστυνομία της Ηπείρου και στην καλλιέργεια δεσμών συνοχής..Το μήνυμα Τσουβάλα για τους Αστυνομικούς

Από τα Γιάννενα και από μία άκρως επιτυχημένη βραδιά ανταμώματος,γλεντιού και αρμονικής συνεργασίας, έφυγε το μήνυμα ''όλοι μαζί είναι καλύτερα'' , στην εκδήλωση χοροεσπερίδας που
διοργάνωσε από κοινού η Ένωση Αξιωματικών Ηπείρου και η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων, με τη συμμετοχή της Τοπικής Διοίκησης Ιωαννίνων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών, της Ένωσης Αποστράτων Αστυνομίας  Ιωαννίνων και του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Ηπείρου και Κέρκυρας....

Παρευρέθη πλήθος επισήμων τόσο από την πολιτική όσο και από την φυσική ηγεσία.
Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της  Π.Ο.ΑΞΙ.Α. και ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ.,καθώς και αρκετά εξέχοντα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Ομοσπονδιών,των συνδικαλιστικών ενώσεων.
Είναι η πρώτη φορά πανελλαδικά, με πρωτοπόρα την Αστυνομία Ηπείρου, που όλες οι δυνάμεις της γίνονται ένα, σε μία εκδήλωση ,που σκοπό δεν είχε μόνο την κοπή της καθιερωμένης πίτας, αλλά με αφορμή αυτή να αποτελέσει πρωτοβουλία κοινής δράσης σε όλα τα επίπεδα,σύμπνοιας ,κυρίως όμως να αναδειχτούν οι ισχυροί δεσμοί μεταξύ όλων , εν ενεργεία και εν αποστρατεία μελών της αστυνομικής οικογένειας.
Η αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας στην Ήπειρο,η οποία άλλωστε αποτυπώνεται και στους στόχους αλλά και στη συνείδηση των πολιτών , αναδείχτηκε και από τις αναφορές των Βουλευτών της Ηπείρου Γιάννη Στέφο, Γιάννη Καραγιάννη, Κώστα Τασούλα και Γιώργο Στύλιο , αλλά και τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη , που παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν στην εκδήλωση, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους στο καθημερινό έργο της ΕΛ.ΑΣ.
Επίσης παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος και ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής
ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Με το δικό του ουσιαστικό και πάντα ανθρωποκεντρικό μήνυμα,χαιρέτησε την εκδήλωση της ευρύτερης αστυνομικής οικογένειας της Ηπείρου, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ,Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, τον χαιρετισμό του οποίου διάβασε στην πολυπληθή αίθουσα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Κωνσταντίνος Σκούμας.
Στον χαιρετισμό του ο Αρχηγός χαρακτηρίζει πολύτιμο στοιχείο για την Ελληνική Αστυνομία την σύμπραξη όλων των δυνάμεών της και τη συνοχή που φανερώνουν πως πράγματι θεμελιώνεται στην ευρεία βάση της Αστυνομίας το στοιχείο της ισχυρής εσωτερικής συνοχής, που ο ίδιος ο Αρχηγός θεωρεί διαχρονικά πως αποτελεί απολύτως απαραίτητη προϋπόθεση για το παρόν και το μέλλον του Αστυνομικού Οργανισμού.
Ότι η Ελληνική Αστυνομία είναι ένα σύνολο συμπαγές, ικανό να εκπληρώνει με συνέπεια και αποτελεσματικότητα την αποστολή του, δεκτικό να επικοινωνεί , να ζει , να μοιράζεται τις ανθρώπινες στιγμές του...
Ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. ευχήθηκε τέλος σε όλους να έχουν δύναμη προς τον δρόμο του χρέους και της προσφοράς , στην πορεία προς το μέλλον, με συνοχή ,αλληλεγγύη, αρμονία στην επαγγελματική και κοινωνική σχέση όλων, με τελικό σκοπό να προστατεύσουμε και να υπηρετήσουμε τον πολίτη, την κοινωνία και τον άνθρωπο, όπως χαρακτηριστικά είπε.

ΓΡΑΦΕΙ Η ΒΙΛΙΑΝ ΣΤΑΣΙΝΟΥ
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια