Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΔΕ για ξυλοδαρμό μέλους του ΚΚΕ από αστυνομικούς στην Ομόνοια


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr αστυνομικοί του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Δήμου Αθηναίων ‘’ΘΗΣΕΑΣ’’ στις 18:00 στις 2 Νοεμβρίου 2017 συνέλαβαν έναν 30χρονο υπήκοο Μπαγκλαντές για κατοχή δύο γραμμαρίων ηρωίνης στη διασταύρωση των οδών Πειραιώς και Σοφοκλέους στην Ομόνοια.

Οι αστυνομικοί δήλωσαν πως κατά τη διάρκεια της σύλληψης ο 30χρονος σκόνταψε, έπεσε και χτύπησε στο δεξί του μάτι με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία. Για το λόγο αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την επόμενη ημέρα οδηγήθηκε στην εισαγγελία και αφέθηκε ελεύθερος.

Δίπλα από το σημείο της σύλληψης και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Πειραιώς με τη οδό Κολωνού υπάρχουν γραφεία του ΚΚΕ. Ένα μέλος του ΚΚΕ που είδε τους έξι αστυνομικούς και πεσμένο στο έδαφος τον υπήκοο Μπαγκλαντές πήγε να ζητήσει εξηγήσεις ρωτώντας τους γιατί τον χτύπησαν.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr τον έβρισαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι και στην πλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στελέχη του ΚΚΕ στη συνέχεια προχώρησαν σε καταγγελία και στη συνέχεια διατάχθηκε ΕΔΕ.


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια