Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

7 συλλήψεις για μπαρμπούτι στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στο  Ηράκλειο έξι άτομα, ηλικίας από 36 έως 77 ετών, και ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας,  για διενέργεια  και συμμετοχή  σε παράνομα τυχερά παίγνια. Στο
πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, χθες (07.01.2018) το βράδυ πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφενείο», ιδιοκτησίας  36χρονου  ημεδαπού .
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος  είχε επιτρέψει σε πέντε  ημεδαπούς και ένα αλλοδαπό  (θαμώνες του καταστήματος) και συμμετείχε, στη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και εντός του καταστήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια, και το χρηματικό ποσό των 10.050 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας  Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών  Ηρακλείου.
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια