Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποια στοιχεία ανατρέπουν τα δεδομένα στην υπόθεση θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη


Αναμφίβολα στην πεποίθηση της κοινής γνώμης κυριαρχεί ως εδραιωμένη αντίληψη ότι ο θάνατος της Ειρήνης Λαγούδη προήλθε ως απόρροια εγκληματικής ενέργειας. Η αστυνομία από
την αρχή, έχοντας γνώση κι επίγνωση όλου του πλαισίου των στοιχειων από την αυτοψία, ανεπίσημα κάνει λόγο για αυτοκτονία, διατηρώντας μικρές επιφυλάξεις εν αναμονή των τοξικολογικών- ιστολογικών εξετάσεων.

Ποια όμως είναι τα στοιχεία που αποτυπώνουν δεδηλωμένη αστυνομική αντίληψη, εκτός από τα μηνύματα της τραγικής γυναίκας σε διάφορα τηλέφωνα στα οποία δηλώνεται ευθέως ή με έμμεσο τρόπο η απόφαση για το απονενοημένο διάβημα ; Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν πως από τη μελέτη των βίντεο δεν προκύπτει σε κανένα σημείο της διαδρομής παρουσία ή επιβίβαση δεύτερου ατόμου.

Το μπιτόνι με το εύλεκτο υγρό αγοράστηκε από πρατήριο υγρών καυσίμων και η Ειρήνη όπως συμπεραίνεται, για να το σταθεροποιήσει έκανε ανάκλιση της θέσης του συνοδηγού. Η συγκεκριμένη εικόνα απαθανατίζεται και στα βίντεο μετά την αγορά του μπιτονιού, αλλά και στο παραλίμνιο σημείο στο οποίο βρέθηκε το ΙΧ και η ίδια νεκρή.

Το περιεχόμενο του μπιτονιού ωστόσο ήταν αυτό που φάνηκε να ξεδιαλύνει αρκετά την αχλή του μυστηρίου. Δεν περιείχε βενζίνη όπως ειπώθηκε, αλλά πετρέλαιο. Μιλώντας στο bloko.gr έμπειροθι αναλυτές, σημειώνουν ότι το πετρέλαιο δεν έχει δυνατότητες όπως η βενζίνη να αυτοτροφοδοτεί τη φλόγα με οξυγόνο και να δημιουργεί κόλαση φωτιάς. Το πετρέλαιο συνεπώς, ανεξαρτήτως από το αν το παράθυρο του μικρού αυτοκινήτου ήταν ανοιχτό ή όχι, θα έσβηνε ούτως ή άλλως.

Για το συγκεκριμένο λόγο και από αυτές τις αναλύσεις και τα στοιχεία, οι αστυνομικοί που έκαναν την αυτοψία ήταν από την αρχή πεπεισμένοι και για το αίτιο και για το κίνητρο. Αθροίζοντας από τις άρσεις το περιεχόμενο των μηνυμάτων, η πεποίηθηση μετατράπηκε σταδιακά σε βεβαιότητα.

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια