Ο εισαγγελέας Αγρινίου επέστρεψε την δικογραφία για τον θάνατο της 44χρονης στην αστυνομία και ζητά νέα στοιχεία

Μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων κατέθεσαν σήμερα οι νομικοί

 εκπρόσωποι της οικογένειας Ειρήνης Λαγούδη  όπως δηλώνει στο agriniosite.gr ο Αγρινιώτης κ.Κώστας Ζώης δικηγόρος συνεργάτης του κ. Ταουξή.
«Η σχηματισθείσα μέχρι την Τετάρτη δικογραφία διαβιβάστηκε στο Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Αγρινίου ο οποίος επέστρεψε πίσω την συγκεκριμένη δικογραφία στην αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση και έχουν ζητηθεί από τον Εισαγγελέα  επιπλέον στοιχεία. Επίσης σήμερα κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών » αναφέρει  ο κ.Ζώης.
Επίσης εκτός από την αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή το σενάριο της δολοφονίας. Μάλιστα σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι η άτυχη Ειρήνη Λαγούδη είχε δεμένα τα χέρια της με πλαστικές χειροπέδες ενώ εγκαύματα φέρει στα χέρια της. Η οικογένεια είναι πεπεισμένη  ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε και περιμένει με αγωνία για να μάθει με τις τοξικολογικές εξετάσεις, αναφέρει ο κ.Ζωής, χωρίς να προσδιορίζει το χρόνοα ολοκλήρωσης τους,  εάν  δηλαδή η Ειρήνη  ήταν ζωντανή ή όχι την ώρα που μεταφέρθηκε στην παραλία ή όχι ή αν κάποιος της είχε δώσει κάποιο φάρμακο που να την είχε σε καταστολή. 

patrastimes.gr

_