Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στην ουσία που βρήκε ο ιατροδικαστής στο λάρυγγα της 44χρονης μητέρας εστιάζει η έρευνα

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Καλούδη που βρέθηκε νεκρή 



στο αυτοκίνητο της που ήταν σταθμευμένο στην παραλία Φοτμού στο Θέρμο στην Τριχωνίδα, σε απόσταση περίπου 1,5 ώρας από το σπίτι της.

Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν ότι ο ιατροδικαστής έχει βρει κάτι στον λάρυγγα της 44χρονης και έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι πριν τον θάνατό της κάτι είχε πιει. Ωστόσο, περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Την Πέμπτη κατέθεσαν για την υπόθεση ο αδερφός και ο γιος της άτυχης γυναίκας ενώ η αστυνομία ερευνά τις κάμερες της περιοχής, που έχουν καταγράψει μέρος της μοιραίας διαδρομής που ακολούθησε με το αυτοκίνητό της η Ειρήνη Λαγούδη.
Τα ευρήματα πάντως της αστυνομίας προκαλούν σοκ, καθώς από τις φωτογραφίες του αυτοκινήτου συμπεραίνεται ότι η γυναίκα βρήκε φρικτό θάνατο. 


Πρόκειται για δύο φωτογραφίες, με την πρώτη να δείχνει το εσωτερικό του οχήματος και τη δεύτερη να το δείχνει απέξω στην πίσω πλευρά. Η πλέον σοκαριστική φωτογραφία είναι η πρώτη καθώς δείχνει καμένη τόσο τη θέση του οδηγού, όσο και του συνοδηγού. Στη δεύτερη φωτογραφία μάλιστα ξεχωρίζει και το μπετόνι που περιείχε εύφλεκτο υλικό.





Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο ότι πέθανε από «εισπνοή αιθάλης», και συγκλίνει στην αυτοχειρία, όμως οι δικοί της άνθρωποι επιμένουν πως δεν αυτοκτόνησε και πως ο θάνατός της είναι δολοφονική πράξη. Οι δικοί της άνθρωποι, ζητούν από την αστυνομία να τους απαντήσει «πού βρίσκεται το κινητό της τηλέφωνο» με το οποίο η Ειρήνη Λαγούδη εμφανίζεται να στέλνει δύο γραπτά μηνύματα, το ένα σε στενό συγγενικό της πρόσωπο και το άλλο στον άνθρωπο με τον οποίο φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση.

Την ίδια ώρα οι Αρχές που επεξεργάζονται τις εικόνες από κάμερες ασφαλείας και χειρίζονται την υπόθεση, έχουν συμπληρώσει το παζλ των κινήσεων της 44χρονης, το περασμένο Σάββατο που έχασε τη ζωή της.

Όπως φαίνεται στα βίντεο, το όχημα περνά το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου από το Παναιτώλιο με κατεύθυνση την Παραβόλα Αιτωλοακαρνανίας και κατευθύνεται προς το σημείο της λίμνης που βρέθηκε νεκρή.

Όλα ξεκινούν το πρωί του Σαββάτου που φεύγει από το σπίτι της, στην Κατοχή και πηγαίνει σε συνεργείο του Αγρινίου. Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι κάμερα ασφαλείας πιάνει το αυτοκίνητό της να φεύγει από το Αγρίνιο με κατεύθυνση την Κατοχή. Η 44χρονη όπως αποκαλύπτεται από μαρτυρίες σταμάτησε να πάρει γλυκά για τη γιορτή του γιου της και επέστρεψε σπίτι. Κάποια στιγμή έφυγε και πάλι χωρίς να ενημερώσει κανέναν για το πού πάει.

Από το στίγμα του κινητού της φαίνεται να εμφανίζεται στον Άγιο Κωνσταντίνο και στη συνέχεια στο Παναιτώλιο, πολύ κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή.

«Αν ήθελε πραγματικά να αυτοκτονήσει θα μπορούσε να το κάνει και εδώ, στα χωράφια της. Δεν αυτοκτόνησε η Ειρηνούλα μας, τη δολοφόνησαν. Δεν ήταν από τους ανθρώπους που θα άφηνε τα τρία της παιδιά ορφανά», λένε στο protothema.gr συγγενείς της 44χρονης γυναίκας.


protothema.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια