Πάτρα: Πέταξε από το μπαλκόνι 41.600 για να ''σωθεί'' η κόρη του


Πετώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της επί της οδού Ηλείας στην Πάτρα, σακούλα που περιείχε 41.600 ευρώ, παρέδωσε η 66χρονη τα χρήματα στον άγνωστο που θα "έσωζε" την κόρη της, από τις συνέπειες δήθεν θανατηφόρου τροχαίου που είχε προκαλέσει.

 

Όπως αποκάλυψε χθες το tempo24.gr, το τηλεφωνήμα που δέχθηκε η ηλικιωμένη και η ανδρική φωνή από την άλλη άκρη της γραμμής, να της ζητά χρήματα για να βοηθήσει την κόρη της να απεμπλακεί από σοβαρό τροχαίο που η ίδια είχε προκαλέσει, ενεργοποίησε το μητρικό ένστικτο και χωρίς δεύτερη σκέψη, έκλεισε ραντεβού με άγνωστο για να του δώσει το χρηματικό ποσό.

 

H ηλικιωμένη ακούγοντας έντρομη όσα της περιέγραφε ο άγνωστος άνδρας, χωρίς να υποψιαστει το παραμικρό, πείστηκε να την επισκεφθεί στο σπίτι της και να του παραδώσει το χρηματικό ποσό που της ζήτησε,προκειμένου η κόρη της να μην βρεθεί αντιμέτωπη ακόμα και με φυλάκιση, για το δήθεν αδίκημα που διέπραξε.

 

Συνεργός του επιτήδειου επισκέφθηκε την γυναίκα, η οποία του πέταξε την σακούλα με τις 41.600 ευρώ...θεωρώντας που είχε "σώσει" την κόρη της.

 

Η αποκάλυψη πως είχε πέσει θύμα απάτης, ήρθε αργότερα όταν επικοινώνησε με το παιδί της και ενημερώθηκε πως δεν της ειχε συμβεί τίποτα.

 

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, άνδρες της οποίας ερευνούν την υπόθεση, με στόχο τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών

 

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη.

 

Πηγή: tempo24news

 


_