Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παραδόθηκε ο 34χρονος που πυρπόλησε τον πατριό του - Όλες οι λεπτομέρειες

Tραγωδία συνέβη σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 13.30, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, στον Άγιο Νικόλαο της Μάνης. Ο 34χρονος Δ.Μ. για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω έβαλε φωτιά στον πατριό
του ΧΡ.Μ. που ήταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και τον έκαψε!
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες ο πατριός του και η μητέρα του νεαρού έψηναν λόγω της ημέρας στο barbeque και είχαν καλέσει και τον ίδιο. Όταν εμφανίστηκε ο 34χρονος, είχε στο μηχανάκι του ένα μπιτόνι με μείγμα βενζίνης και πετρελαίου, το οποίο το έφερε μαζί του, το άδειασε σε έναν κουβά σφουγγαρίσματος και τους περιέλουσε -πατριό και τη μητέρα του- αιφνιδιάζοντάς τους.
Με αυτό τον κουβά περιέλουσε τους άτυχους γονείς του ο 34χρονος.
Η μητέρα του πρόλαβε και μπήκε στο σπίτι και κλειδώθηκε, ενώ ο άτυχος 65χρονος Χρ.Μ. που ήταν καθηλωμένος στο καροτσάκι δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο 34χρονος του έβαλε φωτιά και τράπηκε σε φυγή.
O 34χρονος δράστης του φριχτού εγγκλήματος
Σε κατάσταση αμόκ ο 34χρονος, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες, αμέσως πήγε μέσα στο χωριό, στον Άγιο Νικόλαο, στο σπίτι συγχωριανού του, με τον οποίο είχε προστριβές, άναψε φωτιά στο πατάκι στην πόρτα του, αφήνοντας το μπιτόνι εκεί. Ο συγχωριανός του βγήκε στην πόρτα να δει τι συμβαίνει, και κλώτσησε με το πόδι του το μπιτόνι με την βενζίνη, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά στο παντελόνι του και να υποστεί εγκαύματα στα πόδια. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Αμέσως μετά ο 34χρονος πήγε στην Αστυνομία και παραδόθηκε.
Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη και συγκλονισμένη από το αποτρόπαιο γεγονός και αδυνατούν να πιστέψουν πως συνέβη κάτι τέτοιο.
Eδώ έμενε ο 34χρονος
Μιλούν για ένα νεαρό που είχε δική του επιχείρηση ντελίβερι στη Σελίνιτσα και τον γνώριζαν όλοι στην περιοχή. Ο 34χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες είχε ψυχολογικά προβλήματα, έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή, και είχε πρόσφατα νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Σύμφωνα με ανθρώπους που τον είδαν νωρίτερα το πρωί δεν φαινόταν να τον απασχολεί κάτι, μάλιστα είχε πάει για καφέ το πρωί και ευχήθηκε λόγω της ημέρας στους συντοπίτες του. Απ’ ότι συζητείται στο χωριό, υπήρχαν προστριβές με τον πατριό του, αλλά τίποτε δεν έδειχνε ότι τα πράγματα θα είχαν αυτή την αποτρόπαιη κατάληξη. Μάλιστα, λόγω των τεταμένων σχέσεων με τον πατριό του, ο 34χρονος ζούσε σε τροχόσπιτο, και φρόντιζε αδέσποτα ζωάκια.
Στο σπίτι της τραγωδίας έχει σπεύσει ιατροδικαστής και αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη. Ενώ από την πρώτη στιγμή στο σημείο έσπευσαν οι εθελοντές της “Γαία” με το πυροσβεστικό τους όχημα και ασθενοφόρο, ωστόσο ήταν ήδη αργά καθώς ο 65χρονος είχε ήδη απανθρακωθεί

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια