Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Του έκοψε με τα δόντια το δάκτυλο για... 2 ευρώ

Επανέρχεται στις 5 Φεβρουαρίου στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση που είχε απασχολήσει την Κάρπαθο, όταν ένας κάτοικος επιτέθηκε σε συνάδελφο του, τον δάγκωσε και του έκοψε ένα δάχτυλο,
μετά από διαφωνία για φιλοδωρήματα ύψους... δύο ευρώ.

Ο Μ. Π., κάτοικος Καρπάθου, είχε κρίθηκε ένοχος πρόκλησης σωματικής βλάβης στον 62χρονο, συνάδελφό του στο σωματείο φορτοεκφορτωτών, και του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών τον Νοέμβριο του 2015, από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Κω.

Ο 62χρονος υποστήριξε ότι ο δράστης δεν είχε πρόθεση να του κόψει το δάκτυλο, αλλά ήταν κάτι που έγινε πάνω στον καβγά, με αποτέλεσμα η κατηγορία σε βάρος του να μετατραπεί σε πλημμέλημα.

Το θύμα στις 21 Δεκεμβρίου 2009 βρισκόταν στο γραφείο του Σωματείου Φορτοεκφορτωτών Καρπάθου. Στο γραφείο του Σωματείου βρισκόταν και ο πρόεδρος του Σωματείου, ο οποίος τηλεφώνησε στον δράστη, προκειμένου να τον ρωτήσει για την απώλεια χρημάτων, την οποία είχε επανειλημμένως διαπιστώσει σε τακτά χρονικά διαστήματα από το ταμείο φιλοδωρημάτων των φορτοεκφορτωτών.

Είκοσι λεπτά μετά την κλήση, ο δράστης πήγε στο γραφείο, όπου ο πρόεδρος του έκανε συστάσεις, να παρακρατήσει ξανά μέρος των φιλοδωρημάτων από το κοινό ταμείο που διατηρεί το σωματείο, γεγονός που είχε καταγγείλει το θύμα της επίθεσης. Τότε ο δράστης εκτόξευσε μια καρέκλα πάνω στον 62χρονο και όρμησε πάνω του δαγκώνοντας τον δείκτη του αριστερού του χεριού με τόση δύναμη που τού τον έκοψε.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ιατροδικαστής βεβαίωσε ότι υπέστη μόνιμη αναπηρία.

Πηγή: enikos με πληροφορίες από dimokratiki.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια