Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Συνελήφθη δράστης που μαχαίρωσε 26χρονο σε νυχτερινό κεντρο


Στα χέρια της Αστυνομίας, βρίσκεται ο δράστης που επιτέθηκε όπως αποκάλυψε το tempo24.gr, με μαχαίρι σε υπάλληλο νυχτερινού καταστήματος στο κέντρο της Πάτρας, τραυματίζοντας τον στην κοιλιά και στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, μετά απο συντονισμένη επιχείρηση των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, ο 51χρονος δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη στην οδό Αργοναυτών στα Ζαρουχλέικα.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στην Ασφάλεια και η προσαγωγή του μετατράπηκε σε σύλληψη. Κατηγορείται για πρόκληση επίνδυνων σωματικών βλαβών. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτόπτες μάρτυρες τον αναγνώρισαν ενώ και οι αστυνομικοί είχαν συλλέξει οπτικό υλικό από κάμερες που έδειχναν ξεκάθαρα το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας χθες το βράδυ, εισήλθε στο κατάστημα και χωρίς να πει κουβέντα, κατευθύνθηκε προς το 26χρονο θύμα τον μαχαίρωσε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με το αιμόφυρτο νεαρό να έχει σωριαστεί στο πάτωμα. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το θείο θαμώνα του καταστήματος, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ενεπλάκη σε επεισόδιο. Την επόμενη ημέρα, μετέβη στον ίδιο χώρο και επιτέθηκε με μαχαίρι σε υπάλληλο τραυματίζοντας τον στο πόδι και στην κοιλιακή χώρα.

 

Πηγή: tempo24news


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια