Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

25 χρόνια κάθειρξη για τον παιδεραστή με το βανάκι

Ποινή κάθειρξης 25 χρόνων επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 42χρονο, ο οποίος τον Μάρτιο  του 2015 είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω στον Κορυδαλλό να επιβιβάζει στο ειδικά
διαμορφωμένο βαν του ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο είχε προσεγγίσει μέσω facebook.
Ο 42χρονος κατηγορείτο και για δύο βιασμούς ανηλίκων, μιας 14χρονης κι ενός 15χρονου αγοριού.
Το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματά του για αναγνώριση των ελαφρυντικών του προτέρου εντίμου βίου της ειλικρινούς μεταμέλειας και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη, ενώ ο εισαγγελέας που ζήτησε την ενοχή του, είπε: «Ο κατηγορούμενος δεν αστειεύεται,  χτυπάει. Μόνο θήραμα χρειάζεται. Μόλις δει το θήραμα τρέχει. Ο κατηγορούμενος πρέπει να κηρυχθεί ένοχος, όπως είναι δεν τον χρειάζεται η κοινωνία μόνο κακό κάνει ελπίζω αργότερα να συνετιστεί, και αν όχι να προσφέρει κάτι καλό, να προσέχει τουλάχιστον να μη δημιουργήσει αλλά προβλήματα». 
Στην απολογία του ο 42χρονος υποστηριξε ότι δεν είχε πρόθεση να αποπλανήσει τον 13χρονο και ότι τόσο η 14χρονη όσο και ο 15χρονος συνευρέθησαν ερωτικά μαζί του με τη θέλησή τους. 

«Όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους. Ζητάω συγγνώμη από τους γονείς μου και από τους γονείς των παιδιών. Έχω φέρει μια αναστάτωση, αλλά με κατηγορούν για πράγματα που δεν έκανα. Ζητάω συγγνώμη που έκανα σεξ με άτομα κάτω των 18 ετών, αλλά δεν βίασα κανέναν. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος», είπε.
naftemporiki.gr

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια