Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το ΓΕΣ έστειλε τα ονόματα των αντιστρατήγων για τις κρίσεις - Οριστικό 21 Ιανουαρίου και μια "πληρωμένη" απάντηση για τον βυζαντινισμό

Η αντίστροφη μέτρηση για τις ετήσιες τακτικές κρίσεις στην ΕΛΑΣ ξεκίνησε, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ήδη εδώ και λίγα 24ωρα η αρμόδια υπηρεσία του
αρχηγείου έγινε αποδέκτης εγγράφου του ΓΕΣ με τα ονόματα των δύο αντιστράτηγων που μαζί με τον αρχηγό, στις 21 του μήνα όπως είναι ο προγραμματισμός, να αρχίσει η ψυχθοφόρα για πολλούς αξιωματικούς διαδικασια.

Οφείλουμε ωστόσο μια "πληρωμένη" απάντηση σε χολερικό σχόλιο αναγνώστη στο χθεσινό μας ρεπορτάζ με τίτλο "Κρίσεις στην ΕΛΑΣ: Light, αλλά... με πολλές αλλαγές"όπου λίγο ως πολύ καταγγελλόμαστε για ... πατερναλισμό και χειραγώγηση στην αξιολόγηση αξιωματικών που πέρσι απομακρύνθηκαν από την επετηρίδα.

Ευχόμαστε κι ελπίζουμε τότε να ήταν η τελευταία φορά που ανώνυμες επιστολές με πληροφορίες ή με "πληροφορίες" σε βάρος αξιωματικών, ακριβώς πριν από τις κρίσεις, να ήταν η τελευταία φορά που χαρακτήρισε την εξέλιξη και την προσωπική αξιοπρέπεια κάποιου ή κάποιων ανθρώπων. Και όπως μαθαίνουμε, φέτος οι εσωτερικές υποθέσεις δεν προτίθενται ν' ανασύρουν παραμονές φακέλους ή να διαβιβάσουν τέτοιας ηθολογίας επιστολές που θα σταυρώσουν και θ' αμαυρώσουν προσωπικότητες. Είναι θεωρούμε ένα μεγάλο βήμα που αφενός ελπίζουμε ότι θα καθιερωθεί, αφετέρου προσδοκούμε για το καλό της ΕΛΑΣ, στην δομική αλλαφή του συστήματος αξιολόγησης ώστε ν' αφαιρεθεί ο λόγος πό φιλύποπτους και ύποπτους.

Σε ότι αφορά στον καθαυτό σχολιασμό, καλούμε και προκαλούμε τον συντάκτη να μας στείλει ώστε να δημοσιεύσουμε το ή τα βίντεο που επικαλείται. Θα ήταν μια αξιοπρεπής πράξη και στάση που θα συμβάλει στην κατεύθυνση της κάθαρσης εντός κι εκτός αστυνομίας. Γνωρίζουμε το περιεχόμενο του σπαρακτικού νεοβυζαντισμού που επί της ουσίας ξεκίνησε το 2009 με μπροστάρη και ινστρούχτορα έναν άλλο φίλος μας που συμπτωματικά καείται κι αυτός Φώτης. Έκτοτε τη σκυτάλη παρέλαβε η αυλή των μαγιορδόμων όπως τότε τους αποκαλέσαμε, οι οποίοι εξακολουθούν να ζουν και να βασιλεύουν και μπράβο τους. Αν όμως θέλουν πραγματικά να συμβάλουν στο κεφάλαιο κάθαρση, ο μονόδρονος είναι δημοσιοποίηση και εισαγγελέας. Σε κάθε άλλη περίπτωση όλα όσα ανώνυμα και φαγεδαινικά παραθέτουν, ταξινομούνται αυτόματα στην αναξιοπρεπή συνωμοταξία των περιττωμάτων. 


_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια