Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κορυφή του παγόβουνου το τροχαίο με τους τραυματισμούς αστυνομικών που προκάλεσε 21χρονος ομογενής στο Μενίδι

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με πρωταγωνιστή έναν 21χρονο ομογενή από την πρώην Ε.Σ.Σ.Δ. που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, συνέβη λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης στην
οδό Αγίου Διονυσίου, στο Μενίδι.
Ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε πάνω σε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ., το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε ρέμα. Οι δύο επιβαίνοντας αστυνομικοί γλίτωσαν τα χειρότερα από θαύμα, με τους πυροσβέστες να τους απεγκλωβίζουν μετά από λίγη ώρα και να μεταφέρονται στο 401 ΓΣΝΑ. Ο ένας αστυνομικός, μάλιστα, υπέστη σοβαρά κατάγματα και τραύματα σε πρόσωπο, ωμοπλάτη και πλευρά, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Σταματάκης: «Έχουμε επισημάνει τους κινδύνους της περιοχής»
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης
«Θέλω καταρχήν να ευχηθώ περαστικά στους συναδέλφους. Πρόκειται για ένα ακόμη περιστατικό που δείχνει τους κινδύνους που ελλοχεύουν στην περιοχή τόσο για τους πολίτες, όσο εν προκειμένω και για τους αστυνομικούς», δηλώνει στο katechaki.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης, και συνεχίζει: «Οι τροχονομικές παραβάσεις (οδήγηση χωρίς δίπλωμα, υπό την επήρεια αλκοόλ, από ανήλικους, χωρίς ασφάλεια οχήματος κ.ά.) είναι καθημερινό φαινόμενο στη Δυτική Αττική. Για να αντιμετωπιστεί πρέπει η παρουσία ένστολων αστυνομικών να είναι ακόμα πιο έντονη, κάτι που έχουμε επισημάνει ουκ ολίγες φορές στα ανώτατα κλιμάκια της ηγεσίας. Εις ώτα μη ακουόντων, όμως».




_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια