Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε σκάφος με 1,2 τόνους ναρκωτικών συνελήφθη διάσημος Ελληνοαυστραλός

Στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ο γνωστός Ελληνοαυστραλός dj, Cris C, ή Χρήστος Καφκάκης, εμπλεκομενος σε κύκλωμα ναρκωτικών. Ο Καφκάκις συνελήφθη με άλλους επτά άνδρες σε
σκάφος, 400 χλμ. βόρεια του Περθ, που μετέφερε 1,2 τόνους μεθαμφεταμίνης. Οι αρμόδιες Υπρεσίες παρακολουθούσαν τις κινήσεις των οκτώ ανδρών εδώ και μήνες και εντόπισαν ότι είχαν νοικιάσει ένα λευκό βαν στο οποίο μεταφόρτωναν τα ναρκωτικά για να τα διοχετεύσουν στην αγορά.
Τη στιγμή της σύλληψης, τρεις άνδρες βρίσκονταν στο βαν μεταφέροντας 59 τσάντες με 20 κιλά μεθαμφεταμίνησς στην καθεμία. Στη συνέχεια έγινε εισβολή στο σκάφος και συνελήφθησαν αλλά ρία άτομα όπου βρέθηκαν κι άλλες 20κιλες τσάντες.
Μαζί με τον 44χρονο Καφκάκη συνελήφθησαν οι Στέφεν Τζον Βάξτερ 37 ετών, ο Γουασίμ Σλίβα Χέρμιζ, 38 ετών, ο Χαλίντ Ελία Κίνα, 52 ετών, ο Σερουπεπέλι Αντονι Ρασάουμπλ, 33 ετών και ο Τζόσουα Τζόσεφ Σμιθ, 43 ετών. Οι Σον Μάικλ Ντόνλμαν και Πάτρικ Λεάνδτρο επίσης συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Θα βρεθούν ενώπιον του δικαστή τον επόμενο μήνα ενώ βρίσκονται αντιμέτωποι με ισόβια.
Οι 1,2 τόνοι μεθαμεταμίνης θα τους απέφεραν κέρδος 1,04 δισ. Δολάρια και πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που κατασχέθηκε στην ιστορία της Αυστραλίας..
aixmi.gr
_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια