Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: Πέταξε στα σκουπίδια 108 φιξάκια κοκαΐνης

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 108 (!) «φιξάκια» κοκαΐνης συνολικού βάρους περίπου 400 γραμ. πέταξε στα … σκουπίδια 28χρονη αλλοδαπή Αλβανικής καταγωγής η
οποία συνελήφθη μαζί με τον 34χρονο σύζυγό της και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε τον Νοέμβριο του 2016 στην Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας και το ζευγάρι καλείται πλέον να καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Δωδεκανήσου Κακουργημάτων (μεταβατικό Κω) στις 13 Φεβρουαρίου για να δικαστεί.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί στη διάθεσή τους και οι οποίοι στις 18 Νοεμβρίου 2016 το πρωί έκαναν έρευνα στο σπίτι του 34χρονου και σε ένα αυτοκίνητο που έχει στην ιδιοκτησία του χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το παραμικρό. Ο 34χρονος προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Κω, ενώ αστυνομικοί συνέχισαν να παρακολουθούν το σπίτι και την 28χρονη Αλβανίδα σύζυγο του.

Πράγματι λίγο αργότερα η σύζυγος πλησίασε σταθμευμένο κοντά στο σπίτι της ι.χ. επιβατικό αυτοκίνητο, το οποίο ανήκει σε συγγενικό τους πρόσωπο, και πήρε από μέσα δύο σακούλες τις οποίες πέταξε στον κάδο απορριμμάτων. Τις σακούλες αμέσως μετά περισυνέλλεξαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι εντόπισαν κρυμμένα μέσα σε διάφορα αντικείμενα 108 «φιξάκια» κοκαΐνης συνολικού βάρους 381 γραμμαρίων!

Επιπρόσθετα, από τη συνεχιζόμενη διερεύνηση της υπόθεσης, στις 19 Νοεμβρίου 2016 το πρωί βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα, μέσα στη σέλα δίκυκλου μοτοποδηλάτου – «καβάτζα», το οποίο ανήκει στον 34χρονο και ήταν ακινητοποιημένο έξω από το σπίτι του, άλλα 30 «φιξάκια» κοκαΐνης βάρους 18 γραμμαρίων.   

Σημειώνεται ότι, μέρος της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης ήταν συσκευασμένο σε 138 «φιξάκια» έτοιμο προς πώληση, ενώ στη κατοχή του ζευγαριού βρέθηκε και το ποσό των 7.200 ευρώ, εκ των οποίων τα 6.000 ευρώ ήταν κρυμμένα μέσα στην τηλεόραση!
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• Κοκαΐνη βάρους 400 γραμμαρίων, περίπου

• Χειρόγραφές σημειώσεις με διάφορα χρηματικά ποσά προερχόμενα από συναλλαγές ναρκωτικών
• Δυο κινητά τηλέφωνα
• Το χρηματικό ποσό των 7.200 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών και μετά τις απολογίες κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και πήραν το δρόμο για τις φυλακές.

Πηγή : rodiaki

_



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια