Εταιρεία αναγκάζει τις υπαλλήλους του να χαστουκίζουν η μία την άλλη! [vid]Κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά της, μια εταιρεία στην Κίνα έβαλε τις υπαλλήλους της να χαστουκίζουν η μία την άλλη.

Οι γυναίκες, που όλες τους εργάζονται στην εταιρεία ομορφιάς και φροντίδας του δέρματος Nanchang Jinhuayuan Meiye, λέγεται ότι γενικά υποφέρουν κατά τη διάρκεια του έτους, καθώς το αφεντικό τους αναγκάζεις τους εργαζόμενους να τιμωρούν ο ένας τον άλλον για τα κρατήσουν τη δουλειά τους.

Η ακραία τιμωρία ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια του ετήσιου γκαλά της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε με αφορμή των εορτασμό των 14ων γενεθλίων της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, μπροστά σε εκατοντάδες συναδέρφους, οι δώδεκα περίπου γυναίκες από το τμήμα πωλήσεων γονατίζουν επάνω στη σκηνή και χαστουκίζουν η μία την άλλη μέχρι να τους πει ο εργοδότης τους να σταματήσουν.

Οι λέξεις που φαίνονται στην οθόνη πίσω τους αναφέρουν «Αδίστακτη ομάδα» - μια νοοτροπία που ο προϊστάμενός τους προφανώς προσπαθεί να τους ενσταλάξει με την περίεργη τιμωρία.

Πλάνα από το συγκλονιστικό περιστατικό ανέβηκαν στο διαδίκτυο όπου έχει γίνει φυσικά viral συγκεντρώνοντας αρκετές αρνητικές κριτικές, καθώς πολλοί είναι αυτοί που σοκαρίστηκαν με το περιστατικό.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας που ζήτησε να μην κατονομαστεί, προσπάθησε να δικαιολογήσει το περιστατικό λέγοντας: «Ήταν μια επίδειξη ομαδικού πνεύματος» και πρόσθεσε «Αυτό συνέβη κατά την έναρξη του ετήσιου γκαλά και μόνο μία φορά».

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, όπου συνέβη το περιστατικό, χαρακτήρισαν το περιστατικό ως «κακοποίηση υπαλλήλων», αλλά δεν είναι σαφές αν η αστυνομία θα κάνει έρευνες σχετικά με αυτό.Πηγή: iefimerida.gr
_