Είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα selfieccino;Η τέχνη του καφέ τα τελευταία χρόνια έχει μετεξελιχθεί, αλλά ένα καφέ στο Λονδίνο την έχει πάει σε άλλο επίπεδο.

Το συγκεκριμένο καφέ στην Oxford Street δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να απολαύσουν τη φωτογραφία τους στον αφρό του καπουτσίνο.

Πρόκειται για το πρώτο καφέ, το οποίο σερβίρει «Selfieccino», δηλαδή τον καπουτσίνο με τα πρόσωπα των πελατών του πάνω στον αφρό του γάλακτος. Οι πελάτες στέλνουν τις φωτογραφίες τους στο μπαρ μέσω ειδικής εφαρμογής και έχουν τη δυνατότητα να τις δουν είτε στον αφρό του καπουτσίνο είτε της ζεστής σοκολάτας.

Το «Tea Terrace», όπως ονομάζεται το καφέ, διαθέτει ειδική μηχανή καφέ η οποία λαμβάνει τη φωτογραφία του πελάτη και την «βάζει» πάνω στον καφέ, με τη χρήση γεύσεων ή χρώματος. Η διαδικασία διαρκεί τέσσερα λεπτά και στο τελευταίο είναι έτοιμος ο αφρός, όχι μόνο για κατανάλωση, αλλά και για νέα φωτογράφιση, ώστε να «κυκλοφορήσει» στα social media.


Το κόστος του καφέ είναι στις 5,75 βρετανικές λίρες, δηλαδή 6,5 ευρώ, πολύ περισσότερο από όσο κοστίζει ο φθηνότερος συγκριτικά με την Ελλάδα, καφές στη βρετανική πρωτεύουσα.

Από το περασμένο Σάββατο, οπότε και εγκαινιάστηκε η υπηρεσία, περισσότεροι από 400 «selficcino» καταναλώθηκαν από το κοινό του καφέ, με τα αποτελέσματα να γίνονται αμέσως viral.Πηγή: ant1news.gr
_