Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διάλεξε το σωστό άρωμα για σένα online!



Οι περισσότεροι άνδρες αντιπαθούν να περνάνε με τις ώρες στα μαγαζιά για να κάνουν ψώνια.

Την θεωρούν μια διαδικασία βαρετή και χρονοβόρα, με αποτέλεσμα πλέον να επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους μέσω ίντερνετ. Βέβαια, εδώ έρχεται και η απορία όσον αφορά τις κολόνιες και τα αρώματα. Γιατί άντε στα ρούχα ξέρεις τα νούμερα, πώς, όμως, θα ξέρεις ποιο άρωμα να διαλέξεις;

Κι όμως, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις το σωστό άρωμα για σένα, χωρίς να χρειαστεί να κατέβεις στην αγορά και να παιδευτείς. Με λίγα μόνο κλικ από το ποντίκι σου θα μπορέσεις να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να δεις πώς.

Πάρε το χρόνο σου

Αρχικά, μη βιάζεσαι. Είσαι στον υπολογιστή σου, έχεις όλο το χρόνο δικό σου και δεν χρειάζεται να διαλέξεις ένα άρωμα εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή. Ψάξε, διάβασε τις περιγραφές. Αν έχεις κάποια δουλειά ή πρέπει να φύγεις από το σπίτι, απλά αποθήκευσε τη σελίδα. Μόλις επιστρέψεις μπορείς να συνεχίσεις την έρευνα σου. Δεν σε βιάζει κανείς.

Η τιμή δεν παίζει πάντα ρόλο

Το ακριβό δεν σημαίνει πάντα καλό και το φθηνό δεν σημαίνει απαραίτητα κακής ποιότητας. Ξέχνα για λίγο την τιμή και επικεντρώσου στις περιγραφές και στις λέξεις που χρησιμοποιούνται για να περιγράψουν ένα άρωμα. Λέξεις όπως «έντονη», «πλούσια» μυρωδιά ή «φρέσκο», «δροσερό» μπορούν να σου δώσουν μια ιδέα για το είδος του αρώματος που κοιτάς. Τέλος, δώσε βάση στο χρώμα της συσκευασίας. Τι μπορεί να σημαίνει το κάθε χρώμα; Δες παρακάτω:
  • Μπλε χρώμα κολόνιας: Αν το μπουκαλάκι είναι σε αποχρώσεις του μπλε, τότε μιλάμε για κολόνιες που χαρακτηρίζονται από φρεσκάδα και δροσερή μυρωδιά. Ελαφριές κατά βάση κολόνιες που μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ.
  • Χρυσά αρώματα: Πλούσιο άρωμα και έντονο. Σε αυτές τις γραμμές κυμαίνονται και όλα τα αρώματα σε χρυσή συσκευασία. Είναι ιδανικές για τη βραδινή σου έξοδο.
  • Κίτρινες συσκευασίες: Οι κίτρινες συσκευασίες των αρωμάτων κατακλύζονται από μυρωδιές καλοκαιρινές και πιο παιχνιδιάρικες. Έχουν συνήθως βάση τους το κίτρο, οπότε έχουν μια οξύτητα και φανερώνουν ένα πιο ανάλαφρο, τολμηρό πνεύμα. Δείξε τη χαλαρή σου πλευρά δοκιμάζοντας μια τέτοια κολόνια.
  • Πράσινα αρώματα: Ίσως να το περιμένεις από ένα πράσινο μπουκαλάκι να θυμίζει η μυρωδιά του φρέσκο-κομμένο γρασίδι. Δεν θα έχεις και άδικο μιας και όντως τέτοιες είναι οι μυρωδιές που επικρατούν. Επιπλέον, έχουν και μια πιο καπνιστή και «ξύλινη» μυρωδιά.
  • Μαύρα μπουκάλια: Μαύρο μπουκάλι, σημαίνει βαριά κολόνια, έντονη μυρωδιά και αρσενικό 100%. Απόλυτα βραδινές κολόνιες και όχι για όλους τους άντρες. Αν γενικά σου πάνε οι πιο ελαφριές κολόνιες, μια τόσο βαριά θα «καθόταν» πολύ περίεργα πάνω σου και ίσως να μην έχει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Λίγη προσοχή σε αυτή σου την απόφαση.
  • Κόκκινες συσκευασίες: Όπως και το χρώμα, δηλώνουν το πάθος , τον κίνδυνο και η μυρωδιά τους θυμίζει κάτι από κανέλα και μπαχαρικά.


Πηγή: the-man.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια