Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

O πιο λαμπερός Μύλος των Ξωτικών άνοιξε τις πύλες του για 7η χρονιά

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η επίσημη τελετή έναρξης της μεγαλύτερης Χριστουγεννιάτικης γιορτής της Ελλάδας.

Ο λαμπερός Μύλος των Ξωτικών άνοιξε και επίσημα τις πύλες του για 7η συνεχή χρονιά. Ο Μύλος πήρε ζωή ξανά με έναν τρόπο μαγικό και ο ουρανός φωτίστηκε από πολύχρωμα βεγγαλικά.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, έστειλε από την Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων το μήνυμα ότι η καρδία της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδος χτυπάει στα Τρίκαλα και κήρυξε την επίσημη έναρξη λειτουργίας.
 
 

Μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε τους επισκέπτες του Μύλου, ο γνωστός παρουσιαστής Χρήστος Νέζος κάλεσε την Μελίνα Ασλανίδου στο stage και ξεσήκωσε το κοινό με την εκπληκτική φωνή της.
 
 

Για 38 ημέρες ο Άη Βασίλης, τα ξωτικά, η Πριγκίπισσα του Φεγγαριού και όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες θα βρίσκονται στα Τρίκαλα με μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά και θα υποδέχονται τους εκατοντάδες επισκέπτες.  

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη δημιουργία της τελετής έναρξης και ιδιαίτερα όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια