Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δύο τραυματισμοί από συμπλοκές ανάμεσα σε μετανάστες στο hotspot της ΒΙΑΛ στη Χίο

Δύο άτομα τραυματίσθηκαν ελαφρά από μαχαίρι και αιχμηρό αντικείμενο, αντιστοίχως, σε επιθέσεις που έλαβαν χώρα μεταξύ μεταναστών και προσφύγων σε δυο διαφορετικά περιστατικά στο hot spot της ΒΙΑΛ, την παραμονή των Χριστουγέννων.

 

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του astraparis.gr και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου, στο πρώτο περιστατικό ένας 25χρονος Ιρακινός επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε έναν 21χρονο Κουβεϊτιανό. Ο δράστης καταδικάσθηκε από το αυτόφωρο σε φυλάκιση τριών χρόνων χωρίς αναστολή και οδηγήθηκε στις φυλακές της Χίου.

 

Στο δεύτερο περιστατικό δράστης της επίθεσης ήταν ένας 34χρονος από την Ερυθραία, ο οποίος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο έναν 20χρονο από την Αιθιοπία. Ο δράστης καταδικάσθηκε από το αυτόφωρο σε φυλάκιση ενός έτους με αναστολή.

 

Οι επιθέσεις και στις δύο περιπτώσεις έγιναν τις πρωινές ώρες και οφείλονται σε προσωπικούς λόγους, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

 

Τα θύματα των επιθέσεων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χίου, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και εξήλθαν αυθημερόν, ενώ η σύλληψη και των δύο δραστών επετεύχθη σε σύντομο χρονικό διάστημα, λόγω της άμεσης κινητοποίησης της αστυνομίας.

 

Πηγή: newpost


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια