Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Eπίσκεψη της Ένωσης Αλεξανδρούπολης στα παιδικά χωριά SOS της Θράκης


Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης επισκέφθηκε τα παιδικά χωριά SOS Θράκης.


Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Στα πλαίσια που ορίζει το καταστατικό του Σωματείου μας και έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφτηκε τα χωριά SOS Θράκης στο Αρίστηνο για να συνδράμει στο μοναδικό έργο που επιτελούν. 

Εκεί μας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Βαφέας Γεώργιος μαζί με μέλη του προσωπικού που προσφέρουν εργασία στο χώρο. Έπειτα από τη λεπτομερή ενημέρωση που μας έγινε από τον Πρόεδρο του Ιδρύματος, ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του ιδρύματος.

Από την πλευρά μας και θέλοντας να συνεισφέρουμε στο θεάρεστο έργο, που αποδίδεται σε είκοσι τρυφερές ψυχές, παραδώσαμε είκοσι πακέτα κλινοσκεπασμάτων, αποτελούμενα από μαξιλαροθήκη, σεντόνι και πάπλωμα,  καθότι αυτά δεν έχουν αντικατασταθεί από την έναρξη λειτουργίας του Ιδρύματος. Επίσης τους προσκαλέσαμε στην προβολή της Χριστουγεννιάτικης κινηματογραφικής ταινίας του Σωματείου μας, για να την παρακολουθήσουμε όλοι μαζί.


Για ακόμη μια φορά είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε ως Σωματείο εργαζομένων  να είμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο μας, δίπλα στην τοπική κοινωνία και να μπορούμε να δηλώσουμε ότι είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε αμέριστο κομμάτι  αυτού του τόπου. Τέλος ως Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας που με το υστέρημά τους προσφέρουν τέτοιες στιγμές ανάδειξης της αλληλεγγύης που διέπει τον εργαζόμενο αστυνομικό.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια