Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Bloko.gr: Προτιμούμε λίγους και καλούς - Μακριά όσοι δεν ταιριάζουν στην αισθητική


Από το πρωί γινόμαστε αποδέκτες χολερικών σχολίων από μικρή ομολογουμένως μερίδα αναγνωστών αναφορικά με τα πενθήμερα και τα νυχτερινά, που προφανώς δεν
κατανοούν το αυτονόητο.

Όταν η ιστοσελίδα γίνεται αποδέκτης μιας τόσο σοβαρής καταγγελίας, δημοσιοποιούμε την ανησυχία και μετά εξετάζουμε το περιεχόμενο της. Όπως και το πράξαμε. Δυστυχώς υπάρχουν ορισμένοι -ακαθόριστος ο αριθμός- που έχουν την φαγαιδενική αντίληψη της κριτικής μέσα στα στήθη τους. Και επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος. Λησμονούν πόσες δικές τους μάχες κερδήθηκαν μέσα από το αυτό το σάιτ. Και πενθήμερα- νυχτερινά όταν στέρευσαν οι κωδικοί, και οδοιπορικά όταν παρέμεναν απλήρωτα και πολλά άλλα που δεν θα μπούμε στη βάσανο της απαριθμησης.

Εμείς θα εξακολοθήσουμε να καταβάλουμε την προσπάθεια ενημέρωσης κοντά στον αστυνομικό και στις αγωνίες του. Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν βλέπουμε κανένα ως "πελατάκι" και για ο συγκεκριμένο λόγο ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ για τους πίνακες κατάταξης. Η αναγνωσιμότητα για εμάς μετριέται ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ μπορούμε να συνεισφέρουμε στον αστυνομικό- πυροσβεστη και λιμενικό που δίνει τη μάχη της κοινωνικής ειρήνης με κίνδυνο ενίοτε ακόμη και ζωής, αλλά αγωνιά για το πως θα διαφυλάξει την οικιακή του γαλήνη μέσα σε μια θεομηνία οικονομικών ανατροπών.

Γι αυτό τον λόγο ΕΞΙΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ:


ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ. ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΟΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ. ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ.


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια