Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πώς τίμησαν τους προστάτες τους οι πυροσβέστες της Δράμας


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τιμήθηκε και φέτος η μνήμη των προστατών του Πυροσβεστικού Σώματος Αγίων «Τριών Παίδων εν Καμίνω» την 16η και 17η Δεκεμβρίου 2017 στον πανηγυρίζοντα ναΐσκο
εντός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας.
Το απόγευμα της παραμονής της εορτής, τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου. Ακολούθως, ο Διοικητής της Υπηρεσίας μας Αντιπύραρχος Κων/νος Δαδούδης απένειμε τιμητική πλακέτα σε φορείς του Δημόσιου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη συνδρομή τους στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού Δράμας, τόσο κατά την δύσκολη απερχόμενη αντιπυρική περίοδο όσο και καθ’ όλη την διάρκεια του έτους. Συγκεκριμένα, στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας, στους Δήμους Δράμας, Προσοτσάνης και Παρανεστίου, στη Διεύθυνση Δασών και στο Δασαρχείο Δράμας, στην Αστυνομική Διεύθυνση Δράμας και στον εκπρόσωπο του Ελληνικού Στρατού (Διοικητή Ε’ Μοίρας Καταδρομών).
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής Δράμας κ. Χρήστος Καραγιαννίδης, οι Δήμαρχοι Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος και Προσοτσάνης κ. Άγγελος Λύσσελης, ο Αντιδήμαρχος Παρανεστίου κ. Νικόλαος Ματζαρίδης, η Διευθύντρια Δασών κ. Έλισάβετ Κωνσταντινίδου, η Δασάρχης Δράμας κ. Σοφία Θεοδωρίδου, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης, ο Διοικητής της Ε’ Μοίρας Καταδρομών Αντισυνταγματάρχης Χρήστος Βουκτσόγλου, εκπρόσωποι φορέων, μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και απόστρατοι συνάδελφοι καθώς και πλήθος κόσμου.
Στη συνέχεια ακολούθησε μικρή δεξίωση στις εγκαταστάσεις της Υπηρεσίας μας, με την παρουσία επισήμων και πολιτών.

Το πρωί ανήμερα της εορτής, τελέστηκε δοξολογία στον πανηγυρίζοντα ναΐσκο εντός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας..
    
 
             Δράμα, 18 Δεκεμβρίου 2017
             Ο    Δ ι ο ι κ η τ ή ς


                                                                           Κωνσταντίνος Π. Δαδούδης

            Αντιπύραρχος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια