Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι έβγαλαν οι κάλπες στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηρακλείου


Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή (1/12) οι εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου ωστόσο το τελευταίο διάστημα δεν έλειψαν οι εντάσεις και οι κόντρες που δυναμίτισαν
το κλίμα ανάμεσα στους αστυνομικούς.
Οι κάλπες για την ύπαιθρο άνοιξαν την Πέμπτη (30/11) ενώ η εκλογική διαδικασία στο Ηράκλειο ξεκίνησε στις 9 το πρωί της Παρασκευής και ολοκληρώθηκε στις 8 το βράδυ.
Η παράταξη που κατέλαβε τις περισσότερες έδρες ήταν παράταξη "Ενωμένο Ηράκλειο" με 6 έδρες έναντι 3 που κατέλαβε η παράταξη "Όλοι μαζί".Συγκεκριμένα η πρώτη παράταξη συγκέντρωσε 362 ψήφους ενώ η δεύτερη 143.
Από την παράταξη "Ενωμένο Ηράκλειο" πρώτος σε σταυρούς ήρθε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Πικράκης, 2ος ο Χρήστος Αναμουρλού, 3ος ο Γιώργος Μαρκογιαννάκης, 4ος ο Θωμάς Κλεισαρχάκης, 5ος ο Στέλιος Βαρδάκης και 6ος ο Ζαχαρίας Χαραλαμπάκης.
Από την παράταξη "Όλοι μαζί" πρώτος ήρθε ο Κώστας Κενδριστάκης, 2ος ο Μανόλης Λαγουδάκης και 3ος ο Αναστάσιος Χουρασνίδης. 
Επίσης, η παράταξη "Ενωμένο Ηράκλειο" ανέδειξε 8 αντιπροσώπους στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ενώ η παράταξη "Όλοι μαζί" ανέδειξε 3. 
Τις επόμενες ημέρες, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές, θα συγκροτηθεί σε σώμα. 

ekriti.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια