Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απόφαση σκάνδαλο Καμμένου! Την ώρα που πετάει έξω τους αστυνομικούς από τα στρατιωτικά νοσοκομεία, δίνει κλίνες νοσηλείας σε υπαλλήλους του ΓΛΚ!!!


Το υπουργείο εθνική άμυνας τη μία ημέρα (23 Νοεμβρίου) ενέκρινε τη δυνατότητα νοσηλείας στα στρατιωτικά νοσοκομεία υπαλλήλων του ΓΛΚ, οι οποίοι δεν αποδίδουν καμία
εισφορά στα μετοχικά ταμεία και την επόμενη, αποφάσιζε και κοινοποιούσε ad hoc την έξωση των αστυνομικών από το ... 401 ΣΝ, το οποίο στηρίζεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό, στις εισφορές τους.

Το bloko.gr παρουσιάζει το ΦΕΚ με το οποίο εκχωρούνται, οι προφανώς γεμάτες για τους αστυνομικούς, αλλά άδειες για τους υπαλλήλους του ΓΛΚ, από τους οποίους προφανώς κι εμφανώς προσδοκούνται ανομολόγητα ανταλλάγματα, χωρίς κανένα απολύτως αιτιολογικό.

Διαβάστε το ΦΕΚ και στη συνέχεια την ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον αποκλεισμό των αστυνομικών από το 401 ΣΝ και λίγα 24ωρα αργότερα ανακλήθηκε υπό το βάρος και την πίεση των σφοδρών αντιδράσεων που προκλήθηκαν, αμέσως μετά την αποκάλυψη από το bloko.gr ότι 4 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ μεταφέρθηκαν στο Θριάσειο.





Διαβάστε τέλος την ενημέρωση που παρείχε το ΕΚΑΒ στην αρμόδια διεύθυνση υγειονομικού του αρχηγείου





_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια