Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πυροσβέστες Στερεάς Ελλάδας: Ο κόσμος χάνεται και η ΕΑΚΠ... χτενίζεται


Μετά τη δημοσίευση τής ανακοίνωσης της ΕΑΚΠ, δημοσιεύουμε και την απάντηση τής Ένωσης Πυροσβεστών Στερεάς Ελλάδας:  Η ΕΑΚΠ των μεγάλων συνδικαλιστικών παρεμβάσεων, κατάφερε
πάλι να προκαλέσει με την ανακοίνωση – περίγελο της 08-12-2017! Στην προσπάθειά της να διαφοροποιηθεί από όλους και όλα καταφέρεται εναντίον του προεδρείου της ΕΥΠΣ Περ. Στερεάς Ελλάδας για προώθηση ιδιωτικών συμφερόντων κατά την διάρκεια διαπαραταξιακής αντιπροσωπείας σε Υπηρεσίες της Περιφέρειας. Την ώρα που όλα τα ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα του πυροσβέστη είναι ανοικτά, γεγονός που αποτυπώνεται στις συζητήσεις μας με τους συναδέλφους σε Υπηρεσίες και Κλιμάκια της Περιφέρειας, ο συνάδελφος εκπρόσωπος της ΕΑΚΠ θεώρησε μέγιστο γεγονός την ύπαρξη φυλλαδίου, προσφοράς στην Ένωσή μας, από εταιρεία παροχής ρεύματος, η οποία δεν διανεμήθηκε ούτε αναρτήθηκε καν στην ιστοσελίδα μας αλλά υπήρχε στον φάκελο μέλους του προεδρείου. Προσφορές αποστέλλονται καθημερινά σε όλες τις Ενώσεις ανά την Ελλάδα και μάλλον κάποιοι θεωρούν τους συναδέλφους πρόβατα που θα τους υποδείξουμε ποιό είναι το καλό για το συμφέρον τους   Ο συγκεκριμένος δε συνάδελφος ξέχασε ότι παρέλαβε πριν λίγο καιρό προσφορά μεγάλης αλυσίδας σούπερ μάρκετ που μοιράστηκε στους συναδέλφους, σε μία προσπάθεια ενίσχυσης τους στην τόσο δύσκολη εποχή που διανύουμε αλλά απέφυγε επιπλέον στην ανακοίνωσή του να αναφέρει και το γεγονός ότι οι συνάδελφοι ζητούν ενότητα και όχι αγωνιστικά παραληρήματα στην προσπάθεια μας να δικαιολογήσουμε την ύπαρξή μας και μόνο!
 Η γνωστή δε καραμέλα των κινητοποιήσεων με το πρόσχημα ότι τις αποφεύγουμε κατάντησε πλέον γράμμα κενό που δεν πείθει κανέναν! Έχουμε τονίσει ξανά ότι όταν αποφασίζουμε κινητοποιήσεις ο συγκεκριμένος συνάδελφος κινητοποιεί μόνο τον εαυτό του και 1-2 ακόμα συνοδοιπόρους!
 Υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα για να ασχοληθούμε, από τις ανακοινώσεις της ΕΑΚΠ που μόνο συνδικαλιστικό λόγο δεν προάγουν και ευτελίζουν την σοβαρότητα της αποστολής μας για προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων μας!
Ας περιοριστούν λοιπόν στον ρόλο τους και ας αφήσουν τις παλαιοκομματικές, αποκηρυγμένες από όλους πρακτικές των συκοφαντικών επιθέσεων εν έτει 2017! Ακόμα δεν κατάλαβαν πως τους ξεπέρασαν οι εποχές;  

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΠΣ ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

   Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ




      ΜΙΧΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                   ΥΦΑΝΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια