Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αυτός είναι ο Aιτωλοακαρνάνας αστυνομικός που δολοφόνησε κόρη, σύζυγο και πεθερά!


Αστυνομικός - Άγιοι Ανάργυροι - δολοφόνος
Ο δράστης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός, ηλικίας περίπου 45 χρόνων, Αρχιφύλακας στον βαθμό με καταγωγή απο την Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος ήταν τοποθετημένος στην Βουλή, είχε υπηρετήσει
στην ένστολη φρουρά του Μαξίμου και τα τελευταία χρόνια είχε αποσπαστεί στην φρουρά του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη.
Δολοφόνος - αστυνομικός - Άγιοι Ανάργυροι
Σύμφωνα με συναδέλφους του, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και μάλιστα είχε συνοδεύσει το Σαββατοκύριακο τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα (σημ: ο πρώην Πρωθιυπουργός συμμετείχε ως ομιλητής σε εκδήλωση για την Ευρώπη), απο όπου επέστρεψε λίγες ώρες πριν απο το μακελειόανείπωτη τραγωδία έχει προκαλέσει σοκ και αποτροπιασμό στην γειτονιά του αστυνομικού, αλλά και στα μέλη της οικογένειας του, που θρηνούν την απώλεια των δικών τους ανθρώπων.
Αστυνομικός - Άγιοι Ανάργυροι - δολοφόνος
Επί τόπου έχουν σπεύσει συνάδελφοι του αστυνομικού, που ειδοποιήθηκαν από περίοικους, καθώς μέχρι αργά το πρωί δεν είχαν δώσει σημεία ζωής οι ένοικοι του σπιτιού.
Αστυνομικός - δολοφόνος
Εκεί βρίσκονται και αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που προσπαθούν να συλλέξουν στοιχεία για τις συνθήκες της τραγωδίας, αλλά και τα ακριβή αίτια που οδήγησαν τον αστυνομικό στην αποτρόπαιη αυτή πράξη.
Αστυνομικός - δολοφόνος
Δολοφόνος - αστυνομικός - Άγιοι Ανάργυροι

ant1news.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια