Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αύριο η απολογία για έγκλημα της Φορτέτσας - Σε σύγχυση ο πατροκτόνος


Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου αναμένεται να περάσει ξανά αύριο ο 34χρονος πατροκτόνος προκειμένου να απολογηθεί. Ο ίδιος φαίνεται να μην είναι σε θέση να δώσει ικανοποιητικές
απαντήσεις σε σχέση με τις συνθήκες του εγκλήματος καθώς βρίσκεται σε σύγχυση.  Στις αρχές ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του πήγε να τον χτυπήσει. Ο ίδιος φέρεται να είπε «τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι πώς αρχίσαμε να καβγαδίζουμε. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με έδερνε. Τότε σηκώθηκε να με χτυπήσει. Τον έπιασα από το κεφάλι με λαβή και του έκλεισα το στόμα με τα χέρια. Όταν πίνω δεν ξέρω τι κάνω».
Ο 34χρονος ισχυρίζεται ότι έκανε ένα «κεφαλοκλείδωμα» το οποίο έκανε στον πατέρα του, εξαιτίας του οποίου έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο πάτωμα. Αμέσως μετά έβγαλε ρούχα και παπούτσια και κοιμήθηκε μέχρι που τον ξύπνησε η θεία του. Αντίκρισε τον πατέρα του μελανιασμένο στο πάτωμα και τότε άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, όπως είπε.
Τι είπε ο ιατροδικαστής
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Ξενοφώντα Μάνδακα που διενήργησε την ιατροδικαστική εξέταση του θανάτου του 61χρονου ο θάνατος του άτυχου άνδρα  ήταν ασφυκτικός και προήλθε από «απόφραξη των αναπνευστικών στομίων». 
Σύμφωνα με την εξέταση που ο ίδιος διενήργησε στη σoρό υπήρχαν μηδαμινές αντιδράσεις από το θύμα που συνήθως εκδηλώνονται σε μωρά ή ανήλικα ωστόσο εν μέρει δικαιολογούνται από την χρήση αλκοόλης του θύματος.
 Σε κάθε περίπτωση πάντως αναμένονται οι τοξικολογικές εξετάσεις από τα δείγματα που έχουν ληφθεί και τα οποία σε κάθε περίπτωση - σε περίπου ένα μήνα - θα δώσουν σαφείς απαντήσεις !
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια