Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βάρκιζα: Από τους μεγαλύτερους διακινητές κοκαΐνης στην Ευρώπη ο «Ιβάν» (φωτό)


Ένας από τους… τρεις μεγαλύτερους εμπόρους κοκαΐνης στην Ευρώπη θεωρείται από τις Αστυνομικές Αρχές ο ο Σέρβος “Ιβάν”, που εμπλέκεται στην εισαγωγή των 150 κιλών καθαρής
κόκας που βρέθηκαν σε σπίτι στην Βάρκιζα.
Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, ο εντοπισμός και η σύλληψη του μυστηριώδους «Ιβάν» θεωρείται ζήτημα ημερών, καθώς Ευρωπαϊκές Αστυνομικές Αρχές φαίνεται πως έχουν χαρτογραφήσει τα ίχνη του σε χώρα τις κεντρικής Ευρώπης.
Tο “Newsit.gr” φέρνει στο φως μια αποκαλυπτική φωτογραφία από το αυτοκίνητο μάρκας “Volvo” με την ειδική ηλεκτρονική κρύπτη χωρητικότητας 50 κιλών κοκαΐνης. Αυτό χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του το «δεξί χέρι» του “Ιβάν”, ο Σέρβος Μάρτιν ο οποίος συνελήφθη το περασμένο μήνα, έπειτα από επιχείρηση «αστραπή» που εξαπέλυσε η Δίωξη Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής.

Τον ψάχνουν… από παντού

Τον «Ιβάν», αλλά και το συνεργό του Μάρτιν έψαχναν εδώ και χρόνια, τόσο οι Ισπανικές, όσο και οι Γαλλικές, αλλά και οι Γερμανικές Αρχές, καθώς είχαν στοιχεία που τους συνέδεαν με μεγάλα φορτία κοκαΐνης που κατέληγαν στης «πιάτσες» της «Γηραιάς Ηπείρου».
Αυτό που δεν κατάφεραν οι Αρχές των συγκεκριμένων χωρών ωστόσο το κατάφερε η Δίωξη Ναρκωτικών έπειτα από συστηματική έρευνα. Μάλιστα τα στελέχη τις Δίωξης, μέσω της  συνεργασίας έπειτα από την σύλληψη του Μάρτιν, κατάφεραν να χαρτογραφήσουν και τα ταξίδια που πραγματοποίησε, όταν πια είχε αποθηκεύσει την ποσότητα των 381 κιλών κοκαΐνης, στο πολυτελές διαμέρισμα στην Βάρκιζα που είχε νοικιάσει ο «Ιβάν».
Προφανώς ο Μάρτιν, σε συνεννόηση πάντα με των “Ιβάν”, μετέφερε σε τρεις συγκεκριμένες Ευρωπαϊκές πόλης ποσότητες κοκαΐνης μέσα στην ειδική κρύπτη του αυτοκινήτου, ώστε να τις πουλήσει σε συγκεκριμένες εγκληματικές οργανώσεις, που ασχολούνται με την διακίνηση κοκαΐνης.

Το αμάξι και ο ειδικός μοχλός που αποκάλυψε την κρύπτη

Από την πρώτη στιγμή σύλληψης του Μάρτιν, οι έμπειροι αστυνομικοί τις Δίωξης Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, έκαναν “φύλλο και φτερό” το αυτοκίνητο του Σέρβου καθώς ήταν πεπεισμένοι πως κάπου υπάρχει κρύπτη.
Τελικά και όπως φαίνεται και στην αποκαλυπτική φωτογραφία, ξήλωσαν ολόκληρο το πορτ μπαγκάζ του οχήματος. Τελικά διαπίστωσαν πως κάτω από τα πίσω καθίσματα υπήρχε η κρύπτη, η οποία άνοιγε όταν το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο.
Στρίβοντας όλο αριστερά το τιμόνι και κατεβάζοντας το παράθυρο του οδηγού,  αποκαλύπτονταν μοχλός που “σήκωνε” με ηλεκτρονικό τρόπο την κρύπτη, χωρητικότητας 50 κιλών κοκαΐνης.
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια