Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαθητής αφόπλισε και έτρεψε σε φυγή ληστή στην Περαία Θεσσαλονίκης

Η ληστεία έγινε χθες το απόγευμα στις 19.00 στη συμβολή των οδών Ρήγα Φεραίου με Κρήτης στην Περαία Θεσσαλονίκης. Ο μαθητής ήρθε αντιμέτωπος με το ληστή που ήταν οπλισμένος με μαχαίρι αλλά μόλις του έδωσε την τσάντα στη συνέχεια κάνοντάς του μια λαβή τον αφόπλισε και τον έτρεψε σε φυγή. Δείτε πως περιγράφει το περιστατικό η καθηγήτρια του με ανάρτησή της στο Facebook καθώς και το μαχαίρι του ληστή που κατάφερε να αποσπάσει ο μαθητής: "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Χθες στις 19:00 στην Περαία (Ρήγα Φεραίου με Κρήτης) λήστεψαν μαθητή μου 14 ετών την ώρα που ερχόταν στο μάθημα.

Απείλησαν το παιδί με το εικονιζόμενο μαχαίρι και o δράστης (νεαρός περίπου 20 ετών) του ζήτησε την τσάντα του. Δεν είχε χρήματα μέσα ( 1 ευρώ μόνο ) και τα βιβλία των αγγλικών του. Ο Νίκος του έκανε μια λαβή (κακώς) και του απέσπασε το μαχαίρι.

Σαστισμένος ο δράστης επιβιβάστηκε σε ένα κόκκινο (τύπου fiat pundo) όχημα και έφυγαν. Αν κάποιος είδε κάτι στη γειτονιά ας ενημερώσει την αστυνομία των Νέων Επιβατών.

Σικάγο καταντήσαμε; Μπρόνξ; Τι στο διάτανο πια; Για ένα καταραμένο ευρώ και μια σχολική τσάντα με βιβλία θα μπορούσε η έκβαση του γεγονότος να ήταν μοιραία!

 *Οι γονείς να αποτρέπουν τα παιδιά να κυκλοφορούν σε παράδρομους και υποφωτισμένους δρόμους της πόλης. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι σίγουρα πιο ασφαλείς. Δυστυχώς πια.... ω καιροί ω ήθη!!!"

 


Πηγή: seleo

 


_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια