Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πότε θα λάβουν τα εκτός έδρας οι πυροσβέστες - Ενημέρωση από την ΠΟΕΥΠΣ


Στις 28 Δεκεμβρίου αναμένεται να λάβουν τα εκτός έδρας οι πυροσβέστες, όπως πληροφορεί τα μέλη της η ΠΟΕΥΠΣ: Συνάδελφοι, σχετικά με την καταβολή των αποζημιώσεων εκτός έδρας και
προκειμένου να σταματήσει η παραπληροφόρηση, μετά από ενημέρωσή μας για την εξέλιξη της αποπληρωμής τους, σας γνωστοποιούμε ότι:
·         Η αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικών του Α.Π.Σ. έχει αποστείλει στην Γ.Δ.Ο.Ε.Σ./Δ.Ε.Ε.Π.Δ. τα δικαιολογητικά εκτός έδρας πυρκαγιών στο σύνολο τους μέχρι και το Σεπτέμβριο του 2017.
·          Η Γ.Δ.Ο.Ε.Σ./Δ.Ε.Ε.Π.Δ. υπερβάλλοντας εαυτό, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των πυρ/στών, κατάφεραν το ακατόρθωτο  που φαινόταν μέχρι πριν λίγο χρονικό διάστημα, να γίνει δηλαδή η καταβολή των αποζημιώσεων εκτός έδρας και του Σεπτεμβρίου του 2017. Επίσης εάν προλάβουν θα πληρωθούν και δύο Περιφέρειες τα εκτός έδρας του Οκτωβρίου.
·          Η πληρωμή  των δικαιούχων εκτός έδρας θα πραγματοποιηθεί την 28η Δεκεμβρίου 2017.
   Τέλος σας ενημερώνουμε ότι με την μισθοδοσία του Ιανουαρίου θα καταβληθούν τα νυχτερινά του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου ώστε να ισοσκελιστούν όπως και στα πενθήμερα προκειμένου να έχουν δύο μήνες διαφορά.

                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Π.Ο.ΕΥ.Π.Σ.
           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                                   ΛΑΥΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια