Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρόδος: «Τα κορίτσια ήρθαν για διακοπές» – Οι εξηγήσεις, οι κούρσες και οι εκλεκτοί πελάτες!


Με την λήψη καταθέσεων από τρεις οδηγούς ταξί συνεχίστηκε χθες η έρευνα των αστυνομικών, για


 την πλήρη εξιχνίαση υπόθεσης μαστροπείας μετά την εξάρθρωση οργανωμένου κυκλώματος, με φερόμενο ως εγκέφαλο έναν 67χρονο Ροδίτη, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις αρχές για αδικήματα του είδους ως και σε υποθέσεις ναρκωτικών.
Ο 67χρονος, είχε συλληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2017, μετά από πολύμηνη παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων και αφέθηκε ελεύθερος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι είναι περιστασιακός χρήσης κοκαΐνης, την οποία αγοράζει από τον δρόμο. Σε ό,τι αφορά τις ιερόδουλες, ισχυρίστηκε ότι κάνουν διακοπές στην Ρόδο και τις φιλοξενεί σε δωμάτια που μισθώνει στα οποία διαμένουν και γυναίκες που εργάζονται ως κονσοματρίς σε κατάστημα ιδιοκτησίας του.
Διατείνεται ότι φέρνει σε επαφή άνδρες που θέλουν γυναικεία παρέα με τις «φιλοξενούμενες» του και ότι δεν λαμβάνει αμοιβή. Οι τρείς οδηγοί ταξί αρνήθηκαν, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τις κατηγορίες που τους αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι δεν έχουν καμία σχέση με κυκλώματα μαστροπείας ή με ιερόδουλες. Τόνισαν μάλιστα ότι δεν είχαν κανένα οικονομικό όφελος πλην του νόμιμου κομίστρου για την μεταφορά ατόμων στο κατάστημα του 67χρονου.
Θυμίζουμε ότι η έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2017 μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου για τη διαπίστωση τυχόν τελέσεως των αδικημάτων της σύστασης και λειτουργίας εγκληματικής οργάνωσης, της σωματεμπορίας, της εμπορίας ανθρώπων και της μαστροπείας.
Στο πλαίσιο των ερευνών, «επιστρατεύθηκε» ο κοριός της ΕΛΑΣ για την καταγραφή των συνομιλιών δύο κινητών τηλεφώνων, ενός που χρησιμοποιούσε ο 67χρονος και ενός που χρησιμοποιούσε ένας 54χρονος Ροδίτης. Η ογκώδης δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει 13 κατηγορούμενους, εκ των οποίων οι δύο αγνώστων στοιχείων.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την αποφώνηση των συνομιλιών μελών του κυκλώματος με πελάτες προέκυψε ότι εκλείνοντο ραντεβού για σεξουαλικές συνευρέσεις έναντι αμοιβής με περισσότερα από 100 άτομα στο νησί με 5 γυναίκες, που απασχολούντο για την συγκεκριμένη εργασία, οι οποίες φέρονται να εισέπρατταν το 50% της αμοιβής που ελάμβαναν και τα υπόλοιπα χρήματα να τα έδιναν στους μαστροπούς.
Ο 67χρονος, όπως φέρεται να έχει προκύψει από τις έρευνες, λειτουργεί ένα μπαρ κονσομασιόν στην πόλη της Ρόδου και διατηρεί δύο δωμάτια στην ίδια περιοχή, όπου διαμένουν τρεις γυναίκες τις οποίες και απασχολεί για να εκδίδονται με πελάτες.
Οι γυναίκες αυτές ονόματι «Χριστίνα», «Τζώρτζια» και «Βαλέρια» συνομιλούν διαρκώς μαζί του μέσω τριών κινητών τηλεφώνων, κανονίζουν μαζί με τον 67χρονο ραντεβού στα δωμάτια αυτά αλλά και σε ξενοδοχεία, σπίτια και κότερα. Ο ίδιος φέρεται να προωθεί στην πορνεία ακόμη δύο γυναίκες την «Ελένη» και την «Ντίμκα», που πιθανολογείται ότι εργάζονται στο κατάστημά του.
Πηγή: dimokratiki.gr
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια