Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εφαρμογή νέου μισθολογίου για τους λιμενικούς

Παραθέτουμε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος



Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκαν και βρίσκονται προς διάθεση των ενδιαφερομένων τα έντυπα μισθοδοσίας μηνός Ιανουαρίου 2018 τα οποία είναι σύμφωνα με το νέο μισθολόγιο όπως αυτό ρυθμίστηκε με τον Ν. 4472/17.

Για την καλύτερη κατανόηση των διαφορών (θετικών ή αρνητικών) που προκύπτουν από αυτό η αρμόδια Διεύθυνση Οικονομικής Διαχείρισης εξέδωσε και συμπληρωματική κατάσταση με τις αναδρομικές αποδοχές που λαμβάναμε για 3 χρόνια από την δικαίωση κατά 50% των αποφάσεων του ΣτΕ οι οποίες έληξαν την 31-12-2017.

Για την πληρέστερη εικόνα των νέων αποδοχών θα πρέπει να συγκριθούν οι αποδοχές από την μισθοδοσία μηνός Δεκεμβρίου 2017 με τα ποσά της μισθοδοσίας μηνός Ιανουαρίου 2018 προσθέτοντας σε αυτά το παραπάνω ποσό που αφορούσε στις αναδρομικές αποδοχές.

Επιπρόσθετα το ποσό που αναφέρεται ως προσωπική διαφορά είναι η αρνητική διαφορά που προκύπτει στο νέο από το παλιό μισθολόγιο συνεχίζεται και θα καλύπτεται από επόμενες αυξήσεις που θα προκύψουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Για δε τα ποσά που αναφέρονται ως διαφορά αύξησης βασικού μισθού Ν. 4472/17 αποτελούν την δεύτερη εκ των τεσσάρων δόσεων αύξησης των ποσών που αναφέρονται στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Αναδρομικές αποδοχές που αφορούν την πρώτη δόση της διαφοράς αύξησης βασικού μισθού και το παραμεθόριο επίδομα θα καταβληθούν για το έτος 2017 με την μισθοδοσία μηνός Φεβρουαρίου 2018.

Επίσης με τον μισθό του Φεβρουαρίου 2018 θα γίνουν και οι κρατήσεις των ασφαλιστικών εισφορών.

_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια