Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χαρακόπουλος: “Συλλογικότητες” και κουκουλοφόροι τρομοκρατούν ΜΜΕ και ΑΕΙ


Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τις επιθέσεις
κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας όπου προξένησαν σημαντικές φθορές στον κτίριο διοίκησης του Ιδρύματος, στην ΕΣΗΕΜ-Θ, στην TV100 και στον FM100 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου εκτός από τις καταστροφές στο κτίριο και σε αυτοκίνητα τραυμάτισαν με λοστούς και έναν εργαζόμενο, αλλά και την κατάληψη τις προηγούμενες ημέρες του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Τα φαινόμενα ανομίας και ασυδοσίας των “συλλογικότητων” του κ. Τόσκα καθημερινά αυξάνονται. Οι γνωστοί-άγνωστοι, οχυρωμένοι πίσω από την ανωνυμία της κουκούλας και κάτω από την ιδιότυπη κάλυψη που τους παρέχει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εξακολουθούν να βιαιοπραγούν και να τρομοκρατούν. Αυτή τη φορά, εκτός από τους συνήθεις χώρους της καταστροφικής τους δράσης, τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, όπου το άσυλο της ανομίας που επέβαλε ο νόμος Γαβρόγλου τους δίνει την άνεση να κινούνται χωρίς καμία νομική συνέπεια, σειρά είχαν τα ΜΜΕ.
Οι τραμπούκοι επιδιώκουν με την απειλή των λοστών να φιμώσουν κάθε λόγο που δεν τους είναι αρεστός και να επιβάλουν στους δημοσιογράφους τον φόβο κατά την άσκηση της εργασίας τους.
Οι φωνές απόγνωσης των πρυτανικών αρχών, όπως και των εργαζομένων στα ΜΜΕ που δέχθηκαν την απρόκλητη επίθεση -που θα μπορούσε να στοιχίσει και ανθρώπινες ζωές- φοβούμαστε ότι απευθύνονται σε ώτα μη ακουόντων. Τις ακούει, ωστόσο, η ελληνική κοινωνία, που δεν ανέχεται πλέον “νόμος” να έχει καταντήσει να είναι το “δίκιο” του κουκουλοφόρου και των κάθε λογής “συλλογικοτήτων”.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τόσο την πανεπιστημιακή κοινότητα όσο και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ ότι για τη ΝΔ ύψιστη αρχή είναι η υπεράσπιση του ελεύθερου λόγου για όλους και η επιβολή του νόμου και της τάξης παντού». 
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια