Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Το δέντρο της γνώσης» μάγεψε μικρούς και μεγάλους


Δημοσιεύουμε κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Αξιωματικών Αττικής και Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/12/2017 και ώρα
12:00, η παιδική θεατρική παράσταση που διοργάνωσαν οι Ενώσεις Αξιωματικών Αττικής  και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

 Η παράσταση «το δέντρο της γνώσης»  μάγεψε μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους των δύο Ενώσεων με την μοναδική της προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων, σκορπίζοντας απλόχερα την χαρά και την ευτυχία στα παιδικά πρόσωπα.
Ο Άγιος Βασίλης  μοίρασε πλούσια  δώρα σε όλα τα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους. 
Οι Πρόεδροι των δύο σωματείων εκ μέρους των Διοικητικών Συμβουλίων ευχαρίστησαν όλους τους παρισταμένους αλλά και τους υπεύθυνους του θεάτρου που επιμελήθηκαν την όλη διοργάνωση.
Επίσης ο Πρόεδρος της ΠΟΑΞΙΑ απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκε να συνεχιστεί η καλή συνεργασία για το καλό των συναδέλφων.
Η συνεργασία μεταξύ των δύο Ενώσεων για άλλη μια φορά απέδωσε, δημιουργώντας ένα άψογο αποτέλεσμα το οποίο ευχαρίστησε τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους τους.
         Το θέατρο ήταν κατάμεστο και τα παιδιά αποχωρώντας έλαβαν πλούσια χριστουγεννιάτικα δώρα.
Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους.

                  Για το Δ.Σ.                                                               Για το Δ.Σ.
-Ο-                                -Ο-                                      -Ο-                                         -Ο-
Πρόεδρος                 Γεν. Γραμματέας                     Πρόεδρος                         Γεν. Γραμματέας


ΒΡΑΝΤΖΑΣ Βασίλειος           ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος      ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος    ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
_


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια